• 29-11-2013, 11:47:42
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Himym'in spin-off şeklinde ki yani anne tarafından anlatılcak dizisi.Tamamen yeni karakterler,yeni mekan ve yeni bir dış ses olcakmış (büyük ihtimal anne).

Bana sorarsanız bu proje gereksiz ve sanki bu fikir bir Türk senarist/yapımcı tarafından ortaya konmuş gibi

Himym hayranıyımdır ama sonlara doğru git gide bozduğunu söylemeden de edemiyeceğim,ilk sezonlarda ki kahkahaların yerini son sezonlarda tebessümler aldı.Meraktan izler oldum ama yine de unutamayacağım bir dizi.Çok seviyorum Himym'i,verdikleri bu karar ise çoğu kişi için Himym'i izlememe kararı verdircek nitelikte.

#9.sezon 11.bölüm ise tamamen zorlama ama yine de güzel kurgulanmış bir bölümdü# demeden geçemiyeceğim.
  • 30-11-2013, 05:46:56
    Son sezon bence başarılı ancak 8. sezon çok kötüydü. Artık konu bulamıyorlar farkındaysanız. Zaten diziyi yürüten Barney karakteriydi. O da evlilik yüzünden geceleri sahalardan çekildiğinden dizinin tadı tuzu kalmadı açıkcası.

Her güzel dizinin/filmin tadında bırakılması gerekiyor. Bknz. Breaking Bad

Değinmeden edemeyeceğim de, Türklüğümden her zaman gurur duyarım yanlış anlaşılmasın ama bahsettiğiniz gibi Türk senaristler her şeyin cıvığını çıkarıyor. Bu nedenle aynı düşüncedeyiz
  • 30-11-2013, 09:11:00
    Üyeliği durduruldu
    Türk dizisi mantığına döndü. Konu bulamadıklarından dolayı böyle bir olaya dönüş yapıyorlar. Konusu bakımından sığ bir dizi olduğu için zorluk yaşıyorlar ama yine de kaliteli bir yapım. Ben bu yapımı da bekliyorum.