• 19-09-2013, 01:47:05
    satıldı yazısı neden çıktı bilmiyorum ama satış aktiftir arkadaşlar

ilan güncellendi ve fiyatta indirim yapıldı..

Uğraşırsam bir şeyler olur diye başladığım siteyi diğer sitelere ayırdığım zamandan dolayı satışa çıkartıyorum..

satışa aşşağıdakilerin hepsi dahildir..
    www.dovmelikizlar.com
    www.facebook.com/dovmelikizlar
    www.twitter.com/dovmelikizlar (sanırım spamlama yedi ondan askıya alındı)
    http://instagram.com/dovmelikizlar
    http://dovmelikizlar.tumblr. com (+18)

trafiğini facebook sayfasından sağlıyorum, öncesinde sitede damnlol scripti vardı ve 400 kadar fotoğraf vardı, o zamanlar google dan iyi dönüş alıyordu fakat wordpress'e geçince düşüş oldu, kısa süre sonra geri toparlanır ve google dönüşleri de yükselir..

site 13 martta aktif edildi ve altta o tarihten bu güne kadar olan tüm haraketliliği görebilirsiniz..

içerik nedeniyle google adsense mümkün değil, yakın zamanda zanox reklamları koymaya başladım, henüz bir geliri yok

istenilen fiyat : 300 TL (web sitesi ve içeriği -bütün fotoğraf arşivi de verilecek- , facebook sayfası, instagram hesabı, twitter hesabı -spamlamadan sanırım askıya alındı- , gmail adresi) fiyata dahildir..

Pr: 0
    Websitesi için istenen en düşük fiyat : son fiyat 300 TL (pazarlık payı var)
    Websitesinin açılış tarihi : Mart 2013
    Kategori, sitenin içeriği nedir : dövme, dövmeli kızlar
    Günlük hit sayısı, kaynak link : 30-200
    Site tüm içeriği birlikte mi satılık, Sınırlama var ise neler : Tümü
    Hosting dahil midir : max. 1 ay idare edilir
    Banlı olduğu sponsor var mı : içerik dolayısıyla adsense hesap açmıyor
    Banlı olduğu arama motoru var mı : hayır
    Sitede yer alan Yazılımın(lar) lisansı satışa dahil mi : wordpress
    Yazılım Lisans sonlanma zamanı : yok

ödeme ve transfer işini alıcıyla karşılıklı konuşuruz, alıcı istanbuldan olursa yüzyüze teslim en makul seçenek olur
  • 28-10-2013, 04:15:36
    fiyatta indirim yapıldı
  • 28-10-2013, 04:59:58
    Üyeliği durduruldu
    sitede reklam var getiri nedir? birde daha evvel reklam eklendimi adsense veya benzeri nedir durumu pm alayım
  • 28-10-2013, 06:20:08
    Phonique adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sitede reklam var getiri nedir? birde daha evvel reklam eklendimi adsense veya benzeri nedir durumu pm alayım
    pm atıldı
  • 30-11-2013, 01:16:12
    sitenin fiyatında indirim yapılmıştır.. son indirimdir, bu fiyata da satılmazsa kenarda dursun sonra bir şeyler yaparım artık..
  • 30-11-2013, 04:27:17
    pm alayım
  • 30-11-2013, 14:33:35
    KaRneL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    pm alayım
    öğrenmek istediğiniz şeyi tam olarak söylerseniz pm atayım, konuda sanırım her şey yazıyor..