Konu başlığının abezliğinin bende farkındayım ama bundan başka bir başlık düşünemedim bu konu için. Şuan elimde bir film sitesi bulunmakta ve siteye normalde günlük giren sayısı 300 ile 400 arasında değişmekteydi. Daha doğrusu hitler o şekildeyken değerli bir arkadaştan satın aldık siteyi ve 1 hafta falan ya oldu yada olmadı alalı. Siteyi aldıktan sonra günde neredeyse 20'ye yakın film ekledik ki bunların hepsi özgün olarak, kendi tarafımızca girildi ve bu aktiflikle birlikte inanılmaz bir şekilde de hit artışı (günde 2-3k tekil) söz konusu olmaya başladı..!

'*** ne güzel hitlerin artmış ne konuşuyorsun' falan demeden önce sayaçları da incelemenizi ve bana mantıklı bir açıklama yapmanızı rica ediyorum. Sitede daha önceden de olan sayyac vardı fakat acaba bozuldu mu deyip üstüne siteye Google Analytics'te ekledik. Yalnız tuhaf olan şu ki Alalytics Sayyac'tan çok daha fazla saymaya başladı..! Ayrıca Google verilerine göre siteye girenlerin neredeyse %70'ini yabancılar oluşturmakta. Sayyac'ın bilgilerinde de son 20 referansın 14-15'i genelde yabancı uyruklu olmakta (İspanya,Romanya,Amerika,İtalya,Japonya vs.), hayır abi nereden ve nasıl geliyor bu hitler ve neden bir anda bu yükseliş oldu? Ayrıca siteye zarar vermesinden de korkuyorum yalan yok yani, o kadar emek veriyoruz bu siteye; herhangi bir konuda zarar da görebilir diye düşünüyorum, özellikle PR'si de 3 iken şuan için...

Sayyac Görüntüsü;

Google Analytics Görüntüsü;