• 01-12-2013, 16:58:07
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba arkadaşlar sitemizde genelde girdiğimiz konular ikinci sayfadan sıralamaya giriyor orta rekabetli konular giriyoruz blog sitemiz var girdiğimiz konuları birinci sayfaya taşımak için herbirine tanıtım yazısı alamayız bunun için ne yapmalıyız ana sayfayamı tanıtım yazısı almalıyız kategorileremi veya başka birşey önerilerinizi bekliyoruz ?
  • 01-12-2013, 17:06:05
    fatbotter.com
    sitenin açılma tarihi, içeriğin özgünlüğü, link sayınıza göre değişebilir.. tanıtım yazısı almanızı tavsiye ederim. her konuya almak zorunda değilsiniz, değerli gördüğünüz konularınıza 100-150 kelimelik tanıtımlar yazıp başka sitelerden kendinize link sağlayın. haftada 1 tane olarak.. diğer konularınıza da mutlaka etki edecektir.
  • 01-12-2013, 17:31:11
    Üyeliği durduruldu
    lookout adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sitenin açılma tarihi, içeriğin özgünlüğü, link sayınıza göre değişebilir.. tanıtım yazısı almanızı tavsiye ederim. her konuya almak zorunda değilsiniz, değerli gördüğünüz konularınıza 100-150 kelimelik tanıtımlar yazıp başka sitelerden kendinize link sağlayın. haftada 1 tane olarak.. diğer konularınıza da mutlaka etki edecektir.
    ana sayfayada her makalede bir link vermelimiyim sizce anasayfa güçlenmesi için.
  • 01-12-2013, 17:32:59
    fatbotter.com
    sorunuzu tam anlamadım açıkçası.. sitende yayınladığın içeriklerden ana sayfaya link vermeli miyim diye soruyorsan gerek yok.
  • 01-12-2013, 17:52:36
    Üyeliği durduruldu
    lookout adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sorunuzu tam anlamadım açıkçası.. sitende yayınladığın içeriklerden ana sayfaya link vermeli miyim diye soruyorsan gerek yok.
    hayır yani şöyle bi yazı okumuştum anasayfa için tanıtım yazıları alarak anasayfanızı güçlendirmelisiniz. eğer böyle yaparsam girdiğim yazılar daha üstte çıkmaya başlarmı yoksa ana sayfa veya herhangi bi yazıyada link alsam aynı etkiyi gösterirmi
  • 01-12-2013, 17:56:14
    fatbotter.com
    ArkaCaddeTeam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hayır yani şöyle bi yazı okumuştum anasayfa için tanıtım yazıları alarak anasayfanızı güçlendirmelisiniz. eğer böyle yaparsam girdiğim yazılar daha üstte çıkmaya başlarmı yoksa ana sayfa veya herhangi bi yazıyada link alsam aynı etkiyi gösterirmi
    Elbette bu duyduğunuz doğru, ana sayfanızı güçlendirir. Ama daha kalıcı bir yükselme istiyorsanız önce alt konularınızdan başlamalısınız.