R10.Net | YGS Grubu, Ygs hazırlananlar içeri :)
52
●3.390
- 23-11-2013, 09:22:36Üyeliği durdurulduBenide yazabilirsin.. Matematik'te çözemediğiniz soru varsa burada paylaşırsanız genelde çözebilirim
- 23-11-2013, 12:37:11O Halde senide ekliyorumDipSomaniaKfy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Yazdım ustatheknightelf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazdım hocam, Ayın 1'inde çalışmalarımıza başlıyoruz. Çalışma programı hazırlayacağım.demokratik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 23-11-2013, 15:19:43Ben de bu sene tekrardan hazırlanıyorum, beni de ekleyebilirsin listeye hocam. Ayrıca bir önerim de var. Bu gruptaki kişilerle beraber bi whatsapp grubu oluşturup soruları buradan paylaşabiliriz mesela ben soru çözerken beğendiğim güzel sorulara yıldız atıp, bir dosyaya not edip saklıyorum. Daha sonra o soruları tekrar çözmeye çalışıp özet geçiyorum. Bu şekilde hem değişik soru tiplerini görmüş oluruz hem de çözemediğimiz böyle zor soruları da grup üzerinden birbirimize sorabiliriz. Bu arada hedefler ne arkadaşlar?
- 23-11-2013, 15:28:10Üyeliği durduruldufen çözümlü fizik testi arıyorum arkadaşlar bu arada.
- 23-11-2013, 20:01:22Çözümlü değilde, kolay fizik kitabı güzeldemokratik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Senide yazıyorum ustaFaggo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam usta, ilerleyen zamanlarda paylaşımını yaparız, takipte kal usta, adını yazdım.BerkIzgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Whatsapp + Skype düşündüm dostumgoksel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim hedef bilgisayar mühendisliği