• 22-11-2013, 23:48:58
    Bende hazırlanıyorum
  • 23-11-2013, 01:15:25
    Üyeliği durduruldu
    bu sene tekrar girecem beni de yazabilirsin.
  • 23-11-2013, 09:22:36
    Üyeliği durduruldu
    Benide yazabilirsin.. Matematik'te çözemediğiniz soru varsa burada paylaşırsanız genelde çözebilirim
  • 23-11-2013, 12:37:11
    DipSomaniaKfy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bende hazırlanıyorum
    O Halde senide ekliyorum
    theknightelf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Benide yazabilirsin.. Matematik'te çözemediğiniz soru varsa burada paylaşırsanız genelde çözebilirim
    Yazdım usta

demokratik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu sene tekrar girecem beni de yazabilirsin.
    Yazdım hocam, Ayın 1'inde çalışmalarımıza başlıyoruz. Çalışma programı hazırlayacağım.
  • 23-11-2013, 13:23:38
    Benide size yardımcı olmak adına yazabilirsin.
    Birde YGS - lys sınav kayıt tarihleri vs paylaşırsanız sevinirim. Kendimi yeniden denemek istiyorum.
  • 23-11-2013, 15:19:43
    Ben de bu sene tekrardan hazırlanıyorum, beni de ekleyebilirsin listeye hocam. Ayrıca bir önerim de var. Bu gruptaki kişilerle beraber bi whatsapp grubu oluşturup soruları buradan paylaşabiliriz mesela ben soru çözerken beğendiğim güzel sorulara yıldız atıp, bir dosyaya not edip saklıyorum. Daha sonra o soruları tekrar çözmeye çalışıp özet geçiyorum. Bu şekilde hem değişik soru tiplerini görmüş oluruz hem de çözemediğimiz böyle zor soruları da grup üzerinden birbirimize sorabiliriz. Bu arada hedefler ne arkadaşlar?
  • 23-11-2013, 15:21:28
    Üyeliği durduruldu
    Tekrar hazırlanıyorum bu sene yazabilirsin.
  • 23-11-2013, 15:28:10
    Üyeliği durduruldu
    fen çözümlü fizik testi arıyorum arkadaşlar bu arada.
  • 23-11-2013, 20:01:22
    demokratik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    fen çözümlü fizik testi arıyorum arkadaşlar bu arada.
    Çözümlü değilde, kolay fizik kitabı güzel

Faggo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tekrar hazırlanıyorum bu sene yazabilirsin.
    Senide yazıyorum usta
    BerkIzgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Benide size yardımcı olmak adına yazabilirsin.
    Birde YGS - lys sınav kayıt tarihleri vs paylaşırsanız sevinirim. Kendimi yeniden denemek istiyorum.
    Tamam usta, ilerleyen zamanlarda paylaşımını yaparız, takipte kal usta, adını yazdım.
    goksel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben de bu sene tekrardan hazırlanıyorum, beni de ekleyebilirsin listeye hocam. Ayrıca bir önerim de var. Bu gruptaki kişilerle beraber bi whatsapp grubu oluşturup soruları buradan paylaşabiliriz mesela ben soru çözerken beğendiğim güzel sorulara yıldız atıp, bir dosyaya not edip saklıyorum. Daha sonra o soruları tekrar çözmeye çalışıp özet geçiyorum. Bu şekilde hem değişik soru tiplerini görmüş oluruz hem de çözemediğimiz böyle zor soruları da grup üzerinden birbirimize sorabiliriz. Bu arada hedefler ne arkadaşlar?
    Whatsapp + Skype düşündüm dostum Benim hedef bilgisayar mühendisliği