• 26-11-2013, 18:51:21
    Üyeliği durduruldu
    Şimdi arkadaşlar sitemi açalı 2 gün oldu ve günde minimum 10 makale giriyorum. Site daha Alexa ve Google'de index almıyor çok yeni bir site anlayacağınız. Şimdi arkadaşlar size sorun şu bu siteye makale ekliyorum tamam ama başka neler eklenebilir.
  • 26-11-2013, 21:23:58
    Üyeliği durduruldu
    aşk sevgi güzel sözler bayanlar bunları çok sever. Bide burç
  • 26-11-2013, 21:30:41
    Üyeliği durduruldu
    Lİ0N adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    aşk sevgi güzel sözler bayanlar bunları çok sever. Bide burç
    Hocam çok daha farklı bir şey istiyorum Ne olabilir sizce
  • 26-11-2013, 21:37:24
    Üyeliği durduruldu
    OptimizeSunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam çok daha farklı bir şey istiyorum Ne olabilir sizce
    erkekler soruyor diye bi bölüm koy ozaman yorum gelir ozaman site canlı durur
  • 26-11-2013, 21:44:06
    Üyeliği durduruldu
    Lİ0N adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    erkekler soruyor diye bi bölüm koy ozaman yorum gelir ozaman site canlı durur
    Hmm güzel fikir yazdım kenara... Daha başka fikri olan herkesin yazmasını rica ediyorum
  • 26-11-2013, 21:50:14
    new york da kadınlar, pariste kadınlar, tokyoda kadınlar gibisinden bölümler ekle, öenmli şehirlerde yaşayan kadınların giyim tarzını falan resim olarak eklersin kızlar çok sever böyle güzel giyinen yabancı kızları erkekleri
  • 27-11-2013, 08:46:08
    Üyeliği durduruldu
    Kadın ve moda sitesinde öncelikle kafandaki her şeyi silip Amerika'nın varoş modalarını takip etmelisin. Örneğin Türkiye'de daha yeni moda olan bir tişört baskısı karakter, Amerika'da modası geçmiş bir şeydir. Rastladığım ve takip ettiğim için söylüyorum. Buna dikkat edersen, modayı bir yıl öncesinden getirmiş olursun gerekirse ilerde baskılarla ve satışlarla para kazanma olanağın ortaya çıkabilir.
  • 27-11-2013, 09:42:46
    www.kadindamoda.com bizimdir bizde düşünmüştük böyle bi kaç şey çıkardık
  • 27-11-2013, 10:32:06
    Üyeliği durduruldu
    Hunper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    new york da kadınlar, pariste kadınlar, tokyoda kadınlar gibisinden bölümler ekle, öenmli şehirlerde yaşayan kadınların giyim tarzını falan resim olarak eklersin kızlar çok sever böyle güzel giyinen yabancı kızları erkekleri
    Düşünceniz çok güzel teşekkür ederim

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:32:06 -->-> Daha önceki mesaj 10:31:25 --

Ureticy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    www.kadindamoda.com bizimdir bizde düşünmüştük böyle bi kaç şey çıkardık
    Skype eklermisiniz hocam Skype: internetislemleri