• 21-11-2013, 21:11:35
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Uzun soluklu bir yazı ile karşınızdayım.
    Yazıyı okuduktan sonra tavır alacak ya da gücenecek kişiler çıkabilir. Normaldir. Lütfen bu makaleyi okurken şartellerinizi kapatın ve yeni bir sayfa açıyormuş gibi okuyun. Daha çok verim alabilirsiniz

Konu linki: http://www.incele.co/turkiyedeki-seo...si-gerekenler/

Konu başlıkları;
    1.Türkiye’nin SEO sektöründeki eksikleri
    a. Makale hizmetleri
    b. Otomasyon programları (blackhat)

2.Footer link sorunsalı
    3.Tanıtım yazısı sorunsalı

4.Sonuç

Yazıyı bitirdikten sonra düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Herkese iyi okumalar.
  • 21-11-2013, 21:18:52
    Güzel yazı olmuş, teşekkürler.
  • 21-11-2013, 23:24:12
    Üyeliği durduruldu
    Güzel bir makale teşekkürler
  • 21-11-2013, 23:41:49
    Emeğine Sağlık.
  • 21-11-2013, 23:46:13
    eline sağlık
  • 22-11-2013, 00:25:12
    eline sağlık usta.
  • 22-11-2013, 12:10:06
    Konunun başlığını görünce yazarını Google Türkiye`den biri sandım. Ben makale okumadan önce yazarının bu konudaki otoritesine bakıyorum ilk olarak. Yanlış anlama, senin bilgin elbette yüksek ki bunu yazdın. Fakat başlık bana itici geldi söylemeden geçemeyeceğim.

Neden?

E-ticaret kitabı satıyordu bir pazarlamacı geçenlerde, yazarını Google üzerinde aratınca bir önceki kitabının "Osmanlı Tarihi" üzerine olduğunu ve e-ticaret konusunda hiçbir bilgisi olmadığını, tamamen para kazanmak amaçlı olduğunu anladım.

--

Konuyu baltalamak değil amacım, makaleyi bende hemen okuyacağım şimdi. Her zaman paylaşım takdir edilmeli.
  • 22-11-2013, 12:12:53
    CanerDikmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konunun başlığını görünce yazarını Google Türkiye`den biri sandım. Ben makale okumadan önce yazarının bu konudaki otoritesine bakıyorum ilk olarak. Yanlış anlama, senin bilgin elbette yüksek ki bunu yazdın. Fakat başlık bana itici geldi söylemeden geçemeyeceğim.

Neden?

E-ticaret kitabı satıyordu bir pazarlamacı geçenlerde, yazarını Google üzerinde aratınca bir önceki kitabının "Osmanlı Tarihi" üzerine olduğunu ve e-ticaret konusunda hiçbir bilgisi olmadığını, tamamen para kazanmak amaçlı olduğunu anladım.

--

Konuyu baltalamak değil amacım, makaleyi bende hemen okuyacağım şimdi. Her zaman paylaşım takdir edilmeli.
    Yorumlarınız önemli. Makaleyi okuduktan sonra sitemde ya da burada geri bildirim yaparsanız memnun olurum.
  • 22-11-2013, 12:20:59
    Makaleyi okudum, son zamanlarda yazılan farklı bakış açısı bulunan bir makaleydi. Avrupa`da bizim bugün uyguladığımız her tekniğin 1 gömlek üstü normalleşmiş durumda.

Aslında çok daha ilgi çekici bir makale başlığa göre. Avrupa`da yaşanan ve uygulanan tekniklerin Türkiye`de nasıl farklılaştığını görüyoruz.

Neden oluyor bunlar? Sadece ben kazanayım mantığı olduğu için.

Samimiyet herkese kazandırır.

Eline sağlık, makale güzeldi.