Satış: 717.000 yabancı sayfa açık arttırımdalar
34
●1.503
- 20-11-2013, 14:24:12Üyeliği durdurulduGencFeys adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleDelete...! adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle[QUOTE=MaiHes;1068242356]edit: teklifimi arkadaş arkadaş ile görüştükten sonra yapacağımVideocuyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ok satışlar güncel - 20-11-2013, 14:25:43Üyeliği durdurulduSakin ol şampiyon sana hırsız diyen olmadı sadece arkadas sayfalar çalıntı dedi bu panik neyin nesi ben bu forumda suana kadar toplasan 100 kişiden fazlasını banlattım çalıntı sayfa sattı diye arkadas sayfa çalıntı dediyse mutlaka bildigi vardırTaksici34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-11-2013, 14:30:16Üyeliği durdurulduoRumJack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ağbim benim kastım adam neden konumu neden baltalıyor hangi sebeple bu sayfalar çalıntıysa gelseydi bana kanıtları vardıysa atsaydı ben verirdim zaten 4 gun once benımde konum var face ortamında çalınan sayfam satışa sunuldu diyerekten belgede attım ama sayfamı hala teslim etmediler fakat bu sayfaların kendisine ait olduğunu soyleyen şahısa sayfaları teslim edicem - 20-11-2013, 14:33:35Üyeliği durdurulduKardeşim Panik yapmadan adamın yazdıklarını oku sayfa benim demiyor sayfalar çalıntı diyor bekle kanıtları koysun zaten kanıtları koyarsa forumdan senin banlanman gerekiyor koyamazsada iftiradan kendisi giderTaksici34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-11-2013, 15:06:39merhabalar öncelikle haıyrlı satışlar taksici hocam, bundan bir kaç güncede siz bana hırsız sayfa gaspcısı demiştiniz şikayet konusu bile açtınız değilmi moderator kanıtlayamadığınız taktirde ban yiyeceğiniz söyledi kaç gün oldu hala bir ses çıkmadı..
şimdi siz çalıntı sayfa satmayla suçlanıyorsunuz ilginç bir durum gençface arkadaşda böyle bir iddia attıysa ortaya eminimki aslı vardır.
üstelik dün gecede bir sayfa ihale açtınız son tekliften 15 dk mı 20 dk mı öyle birşeydi satışa koydunuz bu sayfaların çalıntı olduğunu düşünmemek elde değil bence haksıszam söyleyin arkadaşlar lutfen.
717 bin kişilik sayfayı 200 tl ye koymuşsunuz çok şaşırtıcı oldugu kanatindeyim sayfalar size aitse kanıtlayın görelim.. - 20-11-2013, 15:16:10Üyeliği durdurulduBaDSeCToR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dostum ben sana hırsız yada gaspçı demedım adamın sana çaldırdığını soylediğini soyledim sen konuyu baştan oku tekrar gel ok boyle fırsatçılıkla bi yere varamazsın benım gozumdekı en kıymetsiz insan fırsatçı insandır hadi sen şimdi git konuyu bi daha oku anla oyle gel - 20-11-2013, 15:22:08Taksici34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fırsatçılık bu değil hocam sizin yaptığınız fırsatçılık açtıgınız şikayet konusu ortada hala kanıt gösterecsiniz ne kanıt var ortada sayfaya dair nede sizden biraçıklama.
Burdaki durum ise tamamen genel yorum hakkımı kullanıyorum konu baltalamak değil bu açıklama bekliyoruz dedim hepsi bu burdada kanıtlayamıyorsanız diycek bir sözüm yok.
bana açtığınız konuyla ilgilide zaten yönetici'ler gereğini yapacaktır.