• 20-11-2013, 14:21:42
    edit: teklifimi arkadaş ile görüştükten sonra yapacağım
  • 20-11-2013, 14:24:12
    Üyeliği durduruldu
    GencFeys adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sayfalar çalıntıdır..! Report ediyorum. Birazdan şikayet konusu açacağım kanıtlar ile..
    Delete...! adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şimdi çalıntı diye direk şahısı suçlamışın ama 2 gün önce bana satmak istediler bu sayfayı fakat ben almadım nakit sıkıntım var diye. Bu sayfayı 2 gün önce alan ben olsaydım bu damgayı mesela ben yiyecektim. Yani kısacası konuyu açan şahıs çalıntı olduğunu bilmeyebilir hemen kötü niyetle düşünmemek gerek .
    Videocuyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    çalıntı oldugun kanıtlayan birşeyler lazım
    [QUOTE=MaiHes;1068242356]edit: teklifimi arkadaş arkadaş ile görüştükten sonra yapacağım

ok satışlar güncel
  • 20-11-2013, 14:25:43
    Üyeliği durduruldu
    Taksici34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam yenı girdim nete ve şuanda çok içerisindeyım gencfeys arkadaş sen bana hırsız diyemezsin dostum ben bu sayfaları ne çaldım nede dolandırdım ben bu sayfaları takas karşılığı aldım sen benım konumu nasıl baltalarsın arkadaş acilen kanıt istiyorum senden butun belgelerınle sayfaarın sahibi senmisin ? ayrıca delete çağdaş bey sanıyorum size bu sayfaları kim satmak istedi ağbi ne kadar vermek istediler ve neden almadınız ?

SATIŞ GÜNCELDİR arkadaş sayfaların madem sahibiymiş buyursun kanıtları getirsin kendim hakkımdan cayarak ona sayfalarını vericem buyur kardeş kanıtlarını beklıyorum madem çalmışımya sende
    Sakin ol şampiyon sana hırsız diyen olmadı sadece arkadas sayfalar çalıntı dedi bu panik neyin nesi ben bu forumda suana kadar toplasan 100 kişiden fazlasını banlattım çalıntı sayfa sattı diye arkadas sayfa çalıntı dediyse mutlaka bildigi vardır
  • 20-11-2013, 14:30:16
    Üyeliği durduruldu
    oRumJack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sakin ol şampiyon sana hırsız diyen olmadı sadece arkadas sayfalar çalıntı dedi bu panik neyin nesi ben bu forumda suana kadar toplasan 100 kişiden fazlasını banlattım çalıntı sayfa sattı diye arkadas sayfa çalıntı dediyse mutlaka bildigi vardır

ağbim benim kastım adam neden konumu neden baltalıyor hangi sebeple bu sayfalar çalıntıysa gelseydi bana kanıtları vardıysa atsaydı ben verirdim zaten 4 gun once benımde konum var face ortamında çalınan sayfam satışa sunuldu diyerekten belgede attım ama sayfamı hala teslim etmediler fakat bu sayfaların kendisine ait olduğunu soyleyen şahısa sayfaları teslim edicem
  • 20-11-2013, 14:33:35
    Üyeliği durduruldu
    ağbim benim kastım adam neden konumu neden baltalıyor hangi sebeple bu sayfalar çalıntıysa gelseydi bana kanıtları vardıysa atsaydı ben verirdim zaten 4 gun once benımde konum var face ortamında çalınan sayfam satışa sunuldu diyerekten belgede attım ama sayfamı hala teslim etmediler fakat bu sayfaların kendisine ait olduğunu soyleyen şahısa sayfaları teslim edicem
    Kardeşim Panik yapmadan adamın yazdıklarını oku sayfa benim demiyor sayfalar çalıntı diyor bekle kanıtları koysun zaten kanıtları koyarsa forumdan senin banlanman gerekiyor koyamazsada iftiradan kendisi gider
  • 20-11-2013, 14:43:36
    İkinci sayfanın üye sayısında yanlışlık var, düzeltin.
  • 20-11-2013, 15:06:39
    merhabalar öncelikle haıyrlı satışlar taksici hocam, bundan bir kaç güncede siz bana hırsız sayfa gaspcısı demiştiniz şikayet konusu bile açtınız değilmi moderator kanıtlayamadığınız taktirde ban yiyeceğiniz söyledi kaç gün oldu hala bir ses çıkmadı..
    şimdi siz çalıntı sayfa satmayla suçlanıyorsunuz ilginç bir durum gençface arkadaşda böyle bir iddia attıysa ortaya eminimki aslı vardır.
    üstelik dün gecede bir sayfa ihale açtınız son tekliften 15 dk mı 20 dk mı öyle birşeydi satışa koydunuz bu sayfaların çalıntı olduğunu düşünmemek elde değil bence haksıszam söyleyin arkadaşlar lutfen.
    717 bin kişilik sayfayı 200 tl ye koymuşsunuz çok şaşırtıcı oldugu kanatindeyim sayfalar size aitse kanıtlayın görelim..
  • 20-11-2013, 15:16:10
    Üyeliği durduruldu
    BaDSeCToR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    merhabalar öncelikle haıyrlı satışlar taksici hocam, bundan bir kaç güncede siz bana hırsız sayfa gaspcısı demiştiniz şikayet konusu bile açtınız değilmi moderator kanıtlayamadığınız taktirde ban yiyeceğiniz söyledi kaç gün oldu hala bir ses çıkmadı..
    şimdi siz çalıntı sayfa satmayla suçlanıyorsunuz ilginç bir durum gençface arkadaşda böyle bir iddia attıysa ortaya eminimki aslı vardır.
    üstelik dün gecede bir sayfa ihale açtınız son tekliften 15 dk mı 20 dk mı öyle birşeydi satışa koydunuz bu sayfaların çalıntı olduğunu düşünmemek elde değil bence haksıszam söyleyin arkadaşlar lutfen.
    717 bin kişilik sayfayı 200 tl ye koymuşsunuz çok şaşırtıcı oldugu kanatindeyim sayfalar size aitse kanıtlayın görelim..

dostum ben sana hırsız yada gaspçı demedım adamın sana çaldırdığını soylediğini soyledim sen konuyu baştan oku tekrar gel ok boyle fırsatçılıkla bi yere varamazsın benım gozumdekı en kıymetsiz insan fırsatçı insandır hadi sen şimdi git konuyu bi daha oku anla oyle gel
  • 20-11-2013, 15:22:08
    dostum ben sana hırsız yada gaspçı demedım adamın sana çaldırdığını soylediğini soyledim sen konuyu baştan oku tekrar gel ok boyle fırsatçılıkla bi yere varamazsın benım gozumdekı en kıymetsiz insan fırsatçı insandır hadi sen şimdi git konuyu bi daha oku anla oyle gel

Fırsatçılık bu değil hocam sizin yaptığınız fırsatçılık açtıgınız şikayet konusu ortada hala kanıt gösterecsiniz ne kanıt var ortada sayfaya dair nede sizden biraçıklama.
    Burdaki durum ise tamamen genel yorum hakkımı kullanıyorum konu baltalamak değil bu açıklama bekliyoruz dedim hepsi bu burdada kanıtlayamıyorsanız diycek bir sözüm yok.
    bana açtığınız konuyla ilgilide zaten yönetici'ler gereğini yapacaktır.