• 22-11-2013, 10:57:18
    Dostlar r10.net/blogs sizce iyi mi? Bence rezil bi yazılım. Birçok eksiği var. Neden hala geliştirmiyorlar?

1. Linklere tıklanılmıyor

2. Search çalışmıyor

3. Scroll bozuk

4. <a> tagi eklenmemiş

Bu özellikler çok sıradan özellikler. Türkiye'nin en büyük webmaster forumuna yakışmıyor.
  • 22-11-2013, 11:01:39
    Prostavaryo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dostlar r10.net/blogs sizce iyi mi? Bence rezil bi yazılım. Birçok eksiği var. Neden hala geliştirmiyorlar?
    Merhaba,

Orjinal temanın 8 butonu 8 yılda ancak değiştirildi,
    blog sistemi henüz yeni ve önem taşıyan asıl unsur kullanım kolaylığı ve güvenlik.

Saygılar,
  • 22-11-2013, 11:10:27
    vBulletin yazılımının blog uygulaması ki tutmayan bir uygulaması. Kaldı ki bence ne yaparlarsa yapsınlar forumda ki aktifliğin yakınına bile yaklaşamaz.

Bu mesajı GT-S5830i cihazımla, Tapatalk aracılığıyla gönderdim.
  • 22-11-2013, 11:12:08
    Mesut DOĞAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba,

Orjinal temanın 8 butonu 8 yılda ancak değiştirildi,
    blog sistemi henüz yeni ve önem taşıyan asıl unsur kullanım kolaylığı ve güvenlik.

Saygılar,
    Merhaba,
    Konular: 1.084.639
    Üyeler: 63.608
    Anlık;5309 online üye&misafir üye

olan forumda 2 günde herşeyi değiştirip yönetebilirmisiniz ? yanında gelen saldırılar cabası ukalalığın lüzumu yok

Saygılar...
  • 22-11-2013, 11:18:18
    Minorphobia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba,

olan forumda 2 günde herşeyi değiştirip yönetebilirmisiniz ? yanında gelen saldırılar cabası ukalalığın lüzumu yok

Saygılar...
    Mesaj içeriğimde sitenin nasıl işlediği yer almakta lakin ukalalık yapıldığı kanısına nasıl vardınız, anlayamadım.

Ayrıca ukalaca değil biraz yapıcı içerikte yorumlar atmanızı tavsiye ederim, saygısızlığın luzumu yok!
  • 22-11-2013, 11:21:55
    Minorphobia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba,

Saygılar...
    Saldırılar yüzünden mi Search çalışmıyor? Çok mu zor Search özelliği eklemek?
  • 22-11-2013, 11:23:03
    Mesut DOĞAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Mesaj içeriğimde sitenin nasıl işlediği yer almakta lakin ukalalık yapıldığı kanısına nasıl vardınız, anlayamadım.

Ayrıca ukalaca değil biraz yapıcı içerikte yorumlar atmanızı tavsiye ederim, saygısızlığın luzumu yok!
    siz 8 butonun 8 senede yapıldığını eleştirdiniz bende sizi eleştirdim neden alındınız anlamıyorum davulun sesi uzaktan hoş gelir

saygısızlık yapmadım benim yapım böyle siz beni tanımazsınız ben sizi engelli listenize alabilirsiniz rahatsız olduysanız
  • 22-11-2013, 11:23:43
    R10 Blog geliştirilmesi bir süre askıya alındı.
    Eksiklerin farkındayım. Düzeltilecek en kısa zamanda.

R10 Blog Amacı Üyelerimize Kendilerine ait:
    Eski referanslarını Yada yaptığı çalışmalar geliştirdiği projeleri yazabilecegi özel bir bölüm oluşturmak ama çogu arkadaş şu an imleme sayfası olarak kullanıyor.
    • Minorphobia
    Minorphobia bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 22-11-2013, 11:25:10
    Prostavaryo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Saldırılar yüzünden mi Search çalışmıyor? Çok mu zor Search özelliği eklemek?
    forumdaki arama kısmını kastettiyseniz normal çalışıyor bende. ve bu tip sorunlarınızı bu tavırlarınızla birlikte

@**********;
    Misafir;
    @Aronfabia;

ilgili kişilere iletirseniz sorduğunuz gibi cevaplarınızıda alırsınız