• 21-11-2013, 20:52:34
    Merhaba

Uzun suredir bir proje arayisindayim. amacimiz Türkiyede internete yeni bir sey katmak.

Legal olarak kaliteli bir proje ariyorum.

Bir projen var fakat yeterli imkanin maddi durumun veya ekibin mi yok? Bende hepsi var ama projem yok

Iletisime gecerseniz detayli gorusebiliriz
  • 21-11-2013, 21:21:16
    Üyeliği durduruldu
    PM atabilir misiniz acaba? Çok güzel sosyal ağ projemiz var. Rakibi yok.
  • 21-11-2013, 21:31:51
    JecQuanty adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    PM atabilir misiniz acaba? Çok güzel sosyal ağ projemiz var. Rakibi yok.
    Suan tele gectim, mail adresinizi veya numaranizi atarsaniz gorusmek isterim
  • 21-11-2013, 21:50:28
    MeLaNKoLia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba

Uzun suredir bir proje arayisindayim. amacimiz Türkiyede internete yeni bir sey katmak.

Legal olarak kaliteli bir proje ariyorum.

Bir projen var fakat yeterli imkanin maddi durumun veya ekibin mi yok? Bende hepsi var ama projem yok

Iletisime gecerseniz detayli gorusebiliriz

Türkiye'de olmayan bir projemi size p.m ile bilgilendirdim. Olumlu olumsuz bilgi verirseniz çok sevinirim. Kolay gelsin
  • 21-11-2013, 21:53:23
    mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Türkiye'de olmayan bir projemi size p.m ile bilgilendirdim. Olumlu olumsuz bilgi verirseniz çok sevinirim. Kolay gelsin
    okuyorum, hemen suan pc de degilim oturdugumda geri donus saglicam
  • 22-11-2013, 04:23:41
    Maddi durumun varsa, ekibin varsa yemeksepeti türü site aç baş edebilirsen paranı kazanırsın
  • 14-12-2013, 03:38:24
    GuNGoRv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Maddi durumun varsa, ekibin varsa yemeksepeti türü site aç baş edebilirsen paranı kazanırsın
    imzamdaki konuyu incelerseniz bende yemeksepeti modelinde başka sektörler önermiştim yatırım yapılabilirse iyi sonuçlar getirebilecek
  • 14-12-2013, 03:41:34
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    bu zamana kadar burada bu tarz açılan konuların hiçbirinden birşey çıkmadı malesef inşallah bu konudan bir sonuç çıkar. benimde bi projem vardı burada kaç kişiye sundum geri dönüş yapmadılar bile o yüzden hiç güvenim bile kalmadı
  • 10-11-2015, 01:52:42
    beyler bi sonuç çıktı mı bu projelerden? türkiyede olmayan proje sahibi falan naaptı ki acaba?