• 18-11-2013, 12:34:26
    Aramızda eminimki ceptelefonu dükkanıyla ilgilenen arkadaşlar mevcuttur. Bursa'da bir ceptelefoncu ikinci şubesini uygun fiyata devir ediyor. Dükkan 30m² kirası 400 tl - içindeküm tüm kılıflarla sarj aletleriyle birlikte 12.500 Tl'ye devir ediyor.

Daha önce bilenler bilir vodafonda saha satışta görev almıştım fakat dükkan işlerinden pek anlamam özellikle teknik servis yönünüde pek bilemem fakat böyle bir dükkan alınsa kar oranları falan nasıl olur diye bilen arkadaşlardan bilgi almak istedim
  • 18-11-2013, 12:36:49
    Ben ofis ortamında netten satış yapıyorum cadde önü bir dükkan benim kadar çok telefon satmıyordur
  • 18-11-2013, 17:02:46
    icoNMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben ofis ortamında netten satış yapıyorum cadde önü bir dükkan benim kadar çok telefon satmıyordur
    hocam bende düşünüyorum nerden başlamamı önerirsin
  • 18-11-2013, 19:58:04
    icoNMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam e-ticaret sitenizi gönderirmisiniz merak ettim.
  • 18-11-2013, 20:04:00
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Hocam benim halamın oğlu girişti bu işe.İşlek cadde üzerindeydi.Ama pek kar sağlamadı.En iyisi E-satış yapmak.
  • 18-11-2013, 20:16:26
    e satışta telefon akıl işi değil arkadaşlar. Aşırı derecede düşük kar oranları ile satış yaparsınız. ama telefon dükkanından en büyük kar aksesuardan gelir bu bi gercek. Potansiyel bi bölge ise neden olmasın.
  • 18-11-2013, 20:21:39
    İşlek bir yerdeyse şarj aletlerinde sarf malzemede iyi para var.
  • 18-11-2013, 23:53:03
    sambamustafa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam bende düşünüyorum nerden başlamamı önerirsin
    Maximusfel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam e-ticaret sitenizi gönderirmisiniz merak ettim.
    Arkadaşlar belki şaka gelebilir ben bu işi iyi kötü çözmek için 300Bin lira Kaybetmişimdir. Yediklerimi, yedirdiklerimi saymıyorum. O yüzden burdan yazarak konuşulacak mesele değil kafasına yatan ciddi düşünen varsa buyursun gelsin oturup yüz yüze konuşalım tanışalım kafamız yatarsa detaylara gireriz zaten. Herkesin kazanacağı bir ticaret ortamı oluştururuz, ticaret o zaman güzel oluyor.

Dip not: En az 10 bin TL sermayesi olmayan Batar. Forumda bu yazımı görüp beni tanıyan ve kafasına göre bu işe 3-5 bin lirayla girip batanlar, milleti dolandıran çakallar, 2 gün yanımda abi abi diye gezip işi öğrendiğini düşündüğünde balıklama sektöre dalan ENAYİLER evet bize de söylemişti diyorlardır ama buraya yazmaya cesaret edemezler. Onlarıda anlıyoruz...
  • 19-11-2013, 14:35:40
    Telefon piyasasında kar oranları çok düşük 3-5 tl için uğraşılmaz.
    Telefonda ikinci el ve sarf malzemede kar edersiniz onuda net üzerinden yapmak riskli