• 17-11-2013, 18:51:13
    phpbot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ben şunu merak ettim diyelim elimde 1k siteyle ilgili link var .ben bunları program ile göndermek istiyorum. link yazma blümüne hepsini alt alta yazdım gönder dedim bilgisayarı öık bıraktım akşam geldim tüm linkleri göndermiş olur mu bu böyle bir program mı ?
    Sisteme Dışarıdan Site Eklenemez. Kendimize Ait Olmayan Sitelerde Captcha, Proxy Masrafları Vardır. Bu Yüzden Sisteme Sadece Kendimize Ait Siteleri Ekliyoruz.

Temiz Backlink Sağlamak Amacıyla Sistem Dışından Kimse imleme Sitelerine Gönderim Yapamıyor.

Sistem Böyle işliyor Hocam
  • 17-11-2013, 18:52:23
    hayır ben kendi sitemin mesela sitamepında 1000 tane link var onları düzenli şekilde çıkardım. ve sizin sisteme ekledim bunları imliyor mu açık kaldığı sürece ?
  • 17-11-2013, 19:00:17
    phpbot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hayır ben kendi sitemin mesela sitamepında 1000 tane link var onları düzenli şekilde çıkardım. ve sizin sisteme ekledim bunları imliyor mu açık kaldığı sürece ?
    Hocam O Şekilde imleme Yapması Mümkün Değil. Link ile iş Bitmiyor Her Link için Açıklama, Etiket ve Başlık Girilmesi Gerekir. 2 imleme Arasında 5 Dakika Süre Limiti Vardır Spamı Engellemek için.

iyi Forumlar
  • 18-11-2013, 00:39:40
    Spinleme Özelliği Sisteme Eklenmiştir.
  • 18-11-2013, 01:38:03
    Ellerinize sağlık yeni siteler eklenmiş sanırım 13 adet...
    Bir öneride bulunmak istiyorum.İki imleme arası 5 dakika limit olayı biraz can sıkıncı buna bir çözüm bulunamaz mı ?
    Benim dizi sitem var günde 6-7 tane imleme yapıyorum ve bi kerede yapmam gerekiyor.
    Her birinde 5 dakika beklemek sıkıntı oluyor.
  • 18-11-2013, 01:39:58
    Üyeliği durduruldu
    Cuslaw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bir öneride bulunmak istiyorum.İki imleme arası 5 dakika limit olayı biraz can sıkıncı buna bir çözüm bulunamaz mı ?
    Benim dizi sitem var günde 6-7 tane imleme yapıyorum ve bi kerede yapmam gerekiyor.
    1 saatte 10 imleme sınırı kullanıcı açısından daha mantıklı gibi.
  • 18-11-2013, 02:03:33
    muttley adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ya da zamanlama olsa da olur. Bekliyoruz..
  • 18-11-2013, 10:36:27
    Cuslaw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    muttley adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    medkir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ya da zamanlama olsa da olur. Bekliyoruz..
    Arkadaşlar Süre Limiti Can Sıkıcı Bir Durum, Haklısınız Fakat 5 Dakika Limitine Rağmen Gün Boyu imleme Gönderenler Olabiliyor.

imleme Sitelerinde Sadece O Kişinin Günde 200 Farklı URL imlemesini Görmek istermiydiniz ?
    imleme Siteleri Spam ile Dolduğunda Kimseye Fayda Sağlamayacaktır Bu Yüzden Süre Limiti Geçerli.

Bazılarına 30 Dakika Yapsak Yinede Spam Yapacaktır.

Şöyle Bir Şey Yaparsak Faydalı Olabileceğini Düşünüyorum :

5 imlemeye Kadar Süre Limiti Yok, 5 imlemeden Sonra 5 Dakika Süre Limiti ile imleme Yapılabilir.

Tavsiyeleriniz için Teşekkürler, Sizin Fikirlerinizle Daha iyi Bir Sistem Olacaktır.

iyi Forumlar
  • 18-11-2013, 14:59:49
    5 imlemeye Kadar Süre Limiti Yok, 5 imlemeden Sonra 5 Dakika Süre Limiti ile imleme Yapılabilir.
    Bu fikir gayet mantıklı hocam benim gibi kullanan arkadaşlarında işine gelecektir.