Arkadaşlar reseller paketimdeki web sitelerine başkaları girmesine rağmen ben giremiyorum nedendir acaba ?
Tarayıcı geçmişlerini temizledim (farklı tarayıcılarlada denedim).. Modemi resetledim, ip adresi değiştirdim vs. filan ama giriş yapamıyorum
Resellerimdeki sitelere giremiyorum
8
●204
- 17-11-2013, 15:42:42Hocam Whm panelinizde List Account bölümündeki listeden istediğiniz hesaba Cpanel logosuna tıklayarak yönetici olarak giriş yapabilirsiniznartweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Fakat Bazı Firmalar Bu Özelliği Güvenlik açığı oluşturdugu gerekçesi ile kapatıyorlar. Örneğin benim bayisi olduğum firmada tüm işlemleri yapabiliyorsunuz fakat phpmyadmin üzerinden veritabanına erişmek için o hesab üzerinden giriş yapmış olmanız gerekiyor, yönetici olarak giriş yapmıyor... - 17-11-2013, 16:10:39RooTsGhosT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam whm panel ya da cpanele değil..
Normal şekilde www.yazanadam.com siteme ben giremiyorum ama arkadaşlarım bende açılıyor diyorlar..
Siteye erişemediğim gibi cpanel ve whm panel sayfalarına da ulaşamıyorum..
Yani benim bilgisayarda veya internetimde bir sıkıntım var galiba ama ne sıkıntısı olabilir ? - 17-11-2013, 16:13:45hocam dns flush ile bilgisayarınızı hafızasını temizlemeyi deneyebilirsiniz http://www.ip-numaram.com/sss/dns-temizleme.html size tavsiyen 8.8.8.8,8.8.4.4 google'ın dns lerini kullanın http://www.eyurtsever.com/index.php/...dows-7-resimli sorununuz büyük bir ihtimal çözülecektir...nartweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 17-11-2013, 16:19:43RooTsGhosT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
EyvAllah hocam hiç aklıma gelmemişti dns gerçi 2 gün önce girip sonra giremeyince hiç dns olarakta düşünmedim olayı.. Dediklerini yapınca düzeldi.. - 17-11-2013, 16:22:39Hocam aklınızda bulunsun Türk telekom ve superonline(Turkcell) fiber optik alt yapısı kurulumu yapıyor çoğu şehirde bu yüzden iki firmanında Dns serverları bazen sapıtabiliyor şu an için en güzel olanı ya opendns'i yada google'ı kullanmak...nartweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 17-11-2013, 18:03:28RooTsGhosT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler bir de şimdi diğer sitelere de baktım bazılarına erişemiyorum yine acaba dns den midir yine ? - 17-11-2013, 18:05:25nartweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynı reseller üzerinde bazı sitelere erişip diğerlerine erişemiyorsanız dns'ten kaynaklanan bir problem değildir hocam domainlerin Ns'lerini kontrol edin... - 17-11-2013, 19:26:45RooTsGhosT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nsler aynı ama siteler açılmıyor yine de neyse yarın olsun bakalım düzelmezse firmayla iletişime geçerim..