• 15-11-2013, 23:47:09
    Alanın çok çok çok dar. Uğraşma bence
  • 15-11-2013, 23:48:30
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    tolgasen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aslında beğendim sizin alt yapınızı.

Anasayfa Wordpress Forum Vbulletin, arada köprüsü de var. Üyeler tek girişten ikisine de ulaşıp yorum yazabiliyor. Forum konularını da RSS'le çekiyorsun olup bitiyor Ne yardan ne de serden geçersin böylece.
  • 15-11-2013, 23:50:20
    🌐 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗳𝗹𝘆.𝗰𝗼𝗺
    cepoyunz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Alanın çok çok çok dar. Uğraşma bence
    Bu darlığı neye göre belirttiğinizi sorabilir miyim?
    Ben bu alanın içerisindeyim ve dar diyemiyorum. Neye göre dar diyorsunuz?
    Akademik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Anasayfa Wordpress Forum Vbulletin, arada köprüsü de var. Üyeler tek girişten ikisine de ulaşıp yorum yazabiliyor. Forum konularını da RSS'le çekiyorsun olup bitiyor Ne yardan ne de serden geçersin böylece.
    Teşekkürler öneriniz için, dikkate alacağım.
  • 15-11-2013, 23:51:55
    tolgasen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu darlığı neye göre belirttiğinizi sorabilir miyim?
    Ben bu alanın içerisindeyim ve dar diyemiyorum. Neye göre dar diyorsunuz?

Teşekkürler öneriniz için, dikkate alacağım.
    Bir sağlık sitesi ile sizin projeyi geliştirirsek , hit alanı dar. Ancak işin içindeyseniz iyi bir ortam kurup geliştirebilirsiniz o ayrı birşey.
  • 15-11-2013, 23:54:23
    🌐 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗳𝗹𝘆.𝗰𝗼𝗺
    cepoyunz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bir sağlık sitesi ile sizin projeyi geliştirirsek , hit alanı dar. Ancak işin içindeyseniz iyi bir ortam kurup geliştirebilirsiniz o ayrı birşey.
    Türkiye'deki Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik sayısı ultra geniştir, ki öğrencileri saymıyorum. Bu sağlık sitesi değil, sağlık alanında sektörel bir sitedir.
  • 15-11-2013, 23:55:53
    Alanın dar diyenler dar görüşlü sanırım.
    Bir çok alanda kullanılabilir, bunu herkes biliyor. Kıt düşünmemek gerekirse sağlık üzerine olabilir, acil servis(112) çalışanları üzerine olabilir, sağlık haberleri vs. herşey olabilir.
  • 16-11-2013, 00:10:57
    🌐 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗳𝗹𝘆.𝗰𝗼𝗺
    RoxiRox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Alanın dar diyenler dar görüşlü sanırım.
    Bir çok alanda kullanılabilir, bunu herkes biliyor. Kıt düşünmemek gerekirse sağlık üzerine olabilir, acil servis(112) çalışanları üzerine olabilir, sağlık haberleri vs. herşey olabilir.
    Alan çok geniş ama tutması için önce kişilerin gözüne hoş görünmesi gerekli ve değişiklikler olmalı. Ondan sonra reklam işine gireceğim.

Yorumunuz için teşekkür ediyorum.
  • 16-11-2013, 00:14:40
    KOZBA.NET
    Forum olmamış hocam, portalın daha iyi olacağı görüşündeyim.
  • 16-11-2013, 00:19:38
    Misafir
    Türkiye'nin her bölgesindeki 112 istasyon bilgilerini paylas, 112 helikopter istasyon bilgilerini paylaş oldu size portal en azından günde 50-100 hit alırsınız daha da fazlasını, siz bunların hepsini yaparsanız reklama ihtiyaciniz olmayabilir.