• 08-11-2013, 19:56:13
    Arkadaşlar öncelikle merhaba . Aklımda bir proje var proje başlıktanda anlaşıldığı gibi içerisinde video paylaşımı yapılabilecek bir site ama biraz farklı . Projede tasarım kısmı ile ben ilgileneceğim bir yazılımcı arkadaşa ihtiyacım var yazabilecek arkadaşların kadircan.kaytaz skype adresini eklemesini rica ediyorum . Dediğim gibi olay sıradan bir video paylaşım platformu değil . Teşekkürler .
  • 08-11-2013, 22:54:11
    kadircan52 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar öncelikle merhaba . Aklımda bir proje var proje başlıktanda anlaşıldığı gibi içerisinde video paylaşımı yapılabilecek bir site ama biraz farklı . Projede tasarım kısmı ile ben ilgileneceğim bir yazılımcı arkadaşa ihtiyacım var yazabilecek arkadaşların kadircan.kaytaz skype adresini eklemesini rica ediyorum . Dediğim gibi olay sıradan bir video paylaşım platformu değil . Teşekkürler .
    Bence konunu PHP veya diğer programlama dilleri kategorilerinde açmalısın.
  • 09-11-2013, 13:22:12
    farukbugur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bence konunu PHP veya diğer programlama dilleri kategorilerinde açmalısın.
    Aslında doğru söylüyorsun ama işin içinde bir ortaklık oldugu için burada açtım .
  • 09-11-2013, 13:26:49
    Üyeliği durduruldu
    eyer daha sonra satışını yapacaksak PM ile detayları ver bide tasarımlarınada bakmam lazım eyer begenırsem hemen başlıyalım
  • 11-11-2013, 19:13:58
    caxe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    eyer daha sonra satışını yapacaksak PM ile detayları ver bide tasarımlarınada bakmam lazım eyer begenırsem hemen başlıyalım
    Skype adresim kadircan.kaytaz ekleyin görüşelim . İyi bir projeye ortak olmak isterseniz beklerim. Ama dediğiniz gibi projenin tasarımından kar amacı güdülmüyor. Üzgünüm sadece tutacağına inandıgım bir websitesi .
  • 15-11-2013, 22:35:51
    Arkadaşlar yokmudur php bilen proje başka biri tarafından yapılmadan yapmamız gerek .!