• 07-11-2013, 03:15:01
    Merhaba arkadaşlar,

Ocak 2013'te Digitürkten yüklediğim 3 video için tek bir telif ihlali ihtarı aldım ve hesabın durumu iyi değil olarak gözüküyor.

İhtar 1
    27 Oca 2013
    - () Video Kimliği: 77Cp7Q7I58g DIGITURK tarafından bulunulan bir telif hakkı hak talebi nedeniyle 27 Oca 2013 tarihinde kaldırıldı

- () Video Kimliği: C-Iw3NXW6fc
    DIGITURK tarafından bulunulan bir telif hakkı hak talebi nedeniyle 27 Oca 2013 tarihinde kaldırıldı

- () Video Kimliği: uZaOoAUDBBU
    DIGITURK tarafından bulunulan bir telif hakkı hak talebi nedeniyle 27 Oca 2013 tarihinde kaldırıldı

Telif hakkı ihtarı yardım sayfasında aşağıdaki gibi bir ifade bulunmakta hepinizin bildiği gibi.

Telif hakkı ihtarını çözme ve hesabınızı tekrar iyi duruma getirme:
    - 1.İhtarın süresinin bitmesi için altı ay beklemeniz gerekebilir. Telif Hakkı Okulu'nu tamamladığınız ve söz konusu altı ay içinde başka telif hakkı ihtarı almadığınız takdirde ihtar geçersiz olur.

Ancak gördüğünüz gibi aldığım 1.ihtarın üzerinden 10 ay geçmesine rağmen telif ihtarı hala kalkmamış durumda.

Bunun için ne yapabilirim? Bir yere mail atarak bu sorunu çözmem mümkün olabilir mi?

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • 07-11-2013, 03:46:09
    çokda araştırmadım ama benimde bikaç kanalda var bu,sordugum kişilerin bana söyledigi şuydu ;
    "topluluk ihtari aldıysanız 6 ayda silinir,telif 1 senede..."
  • 07-11-2013, 20:50:32
    Teşekkür ederim bu cevap biraz açıklayıcı oldu. Bir 2 ay daha bekleyelim bakalım ne olacak durum

fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    çokda araştırmadım ama benimde bikaç kanalda var bu,sordugum kişilerin bana söyledigi şuydu ;
    "topluluk ihtari aldıysanız 6 ayda silinir,telif 1 senede..."