• 27-10-2013, 02:23:38
    Site adresi: PM
    Site için istenen fiyat: 1000
    Sitenin aylık getirisi: 0 TL
    Sitenin açılış tarihi: 2 ay
    Kategori, sitenin içeriği nedir: film izleme
    Günlük hit sayısı: yok sıfır 0 hiç yok azcık bile yok
    Ziyaretçi kaynağı: kendim
    Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 0 0
    Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
    Hosting dahil midir: değil
    Banlı olduğu sponsor var mı: yok
    Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
    Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet zaten önemli olan o
    Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
    Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

Satışta olan site hitsiz sıfır yeni açılmış bir film sitesidir. 1000 eder mi etmezmi bunu tartışma konusu olarak bile görmüyorum. Zira ben hite değil sitenin temasında ve yazılımda verdiğim emeğe istiyorum.

Tema forumda satılan bir film teması, fakat üzerinde günlerce verdiğim emekleri ekleyerek tamamiyle özgünleştirdim.

Neden alayım?
    Özgün ve şık tasarım (film sitesi ne kadar özgün olabilir yani benden de mucize beklemeyin ama çok sağlam düzenledim.)
    Özgün sef link yapısı. (wordpress üzerinde biraz oynama yaptım kategorilerde vs.)
    Yeni özel alanlar.
    Afiş sistemi değişken ama kayan değil ve şık.
    Özel yazılmış imdb botu (size özel olacak başka sitelerde yok!)
    Arttırılabilir reklam alanları sağ sol birden fazla 728x90 ve diğerleri..
    Özgün eklenti kullanımı.
    Kaynak kodda ve yazılımsal olarak siteyi wp- gibi linklerden arındırdım.
    Sosyal ağ meta kodları entegre edildi.
    Seo eklentileri yeniden kodlanarak (düzenleme) hem özgünleştirildi hem zenginleştirildi.
    style.css images ve film afişleri .CDN subdomaini üzerinden çalışmakta istediğiniz zaman bulut sunucuya rahatça geçip devam edebilirsiniz.
    Günlük 20k tekil ve anlık 600 online gibi ciddi rakamları aylık 20'lik hostta rahatça host edebilirsiniz.
    Logo'su özel ücretle çizdirildi, ayrıca faviconuda.
    Sitenin premium bir reklam şirketinden hesabı vardır. (bu da yanında verilecek mail hesabı ile beraber.
    Özgün kategori yapısı; kategori şablonu yeniden kodlanarak SEO uyumlu hale getirildi. (title vs. dahil)
    Özgün içerik yapısı: içerik sayfası yeniden kodlandı SEO olarak h1 h2 vb. etiketlerle güçlendirildi.
    Her kategoriye farklı şablon kullanımı, her kategoriye farklı bir tasarım yapılabilmesi ve açıklamalarının vs. eklenmesi yapılabilir.

Yukarıda yaptıklarımı anlattım, siteden hit bekliyorsanız yanlış konudasınız. Ama ben özgün bir film sitesi yapıp bana özel bir site ile çalışacağım diyorsanız bu siteyi kaçırmayın derim.

Ayrıca tema full olarak verileceğinden dilediğiniz kadar sitenizde kullanabilirsiniz. (Şu siteme kur beni yorma derseniz ekstra 50 alırım çünkü bi hayli uğraştırır yeni ayarlar vs.)

Site 1 kişiye satılacak tema da aynı şekilde, satış tamamlandıktan sonra hiçbir yedek almadan kendi arşivlerimden komple sileceğim.

İsteyen olursa dizi sitesine çevirebilirim. Dizi sitelerine de uygun olabilecek bir temadır.
  • 27-10-2013, 21:54:54
    Üyeliği durduruldu
    pm alabilirmiyim.
  • 27-10-2013, 22:00:25
    Üyeliği durduruldu
    son fiyati ile pm lütfen..
  • 28-10-2013, 00:31:58
    Özel mesaj alabilirmiyim.
  • 28-10-2013, 00:41:37
    Üyeliği durduruldu
    Özel mesaj alabilir miyim ben de? Şu tasarıma bir bakalım
  • 28-10-2013, 01:02:23
    Özel mesaj gönderebilir misiniz?
  • 28-10-2013, 03:06:43
    Tüm PM'leri yolladım, dilerseniz 7 kişi ortak alabilirsiniz bence mahsuru yok.
  • 28-10-2013, 03:11:02
    Üyeliği durduruldu
    site adresini alabilirmiyim
  • 28-10-2013, 03:28:26
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    pm alabilirmiyim.