• 02-11-2013, 20:10:49
    Merhaba arkadaslar,
    1 oyun sitemize ait elimizde 100K bir facebook sayfamiz oldugunu dusunelim. Yeni oyunlari facebook sayfamizda kullanicilarimiza ulastirirken paylasimimiz sizce nasil olmalidir?

Su an en cok kullanilan yontem :

http://prntscr.com/21ge8j

Aciklama - direkt url ve oyuna ait bir resim seklindedir. Cogu oyun sitelerinin tercihide bu yondedir.

Simdi benim merak ettigim ikinci nokta ise, baglantimizi ekleyerek icerigimizi sayfamizda paylasirsak, bu oncelikle Facebook Share puanimiza 1 katki saglar.

Yayinlanmis bu baglantinin begenme, paylasma ve yorumlar almasi o baglantinin etkisini 1. yonteme nazaran daha etkili kilmaz mi?

Eger kiliyorsa, 1. tarz paylasimin etkisi oyuna direk hit almak disinda katkisi nedir? 2. yontem ile daha kalici ve yararli bir paylasim saglanmis olmaz mi?

Siz olsaniz hangi yontemi sayfanizda kullanirsiniz? Ve hangi yontem paylasilan url'e katkisi fazladir.

Tesekkurler.
  • 02-11-2013, 20:31:16
    Bence ikisini aynı anda yapabilirsin, oyunu lingini çektirerek resmi yükleyebilirsin. Ben öyle yapıyorum en azından bir kaç gündür uyandım buna Hem aynı görselliği sağlıyor hemde sitenin lingini paylaştığınız için dediğiniz gibi beğeni kazanıyor.
  • 02-11-2013, 20:42:25
    Baglanti paylasiminda goruntu yukle varmis, gercekten. Bende simdi farkettim.
  • 02-11-2013, 20:52:43
    Bana sorarsan 10-20 yeni sayfa aç .sitenin alt sayfaların bütün urlleri çıkar.Binlerce bas. zamana yayıp.Google vs diğer link kıslatma servislerini kullanıp bas.
    • ozixusi1
    ozixusi1 bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 02-11-2013, 20:56:30
    Neden link kisaltma servisi? Esprisi nedir acaba?
  • 02-11-2013, 20:57:03
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Hocam linki verip sonra da silerseniz oraya da metninizi yazar ve foto da yüklerseniz en iyi sonucu alırsınız. 2 yıldır öyle kullanıyoruz fotoya ya da alttaki kısma tıklandığında direkt siteye gidiyor ve hit sağlıyor.

Örnek: http://k1311.hizliresim.com/1h/2/u5s8y.png
  • 03-11-2013, 14:15:34
    Developer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Neden link kisaltma servisi? Esprisi nedir acaba?
    bir normal url bir de link kısaltma .Link kısaltma ayrı bir durumda maksat toplam backlink sayısını artırmak linkleri kısaltınca tek tek yeni url olucak ya Gelen linklerde öteki domainler gözükecek
    • ozixusi1
    ozixusi1 bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 03-11-2013, 14:44:35
    🔥 AdSense Uzmanı 🔥
    Ben sayfalara resimli paylasım atıyorum yani resim yüklereyek atıyorum cünkü bağlantıya göre erişimi daha cok tek eksi yanı ise linki gözlerinize sokmalısınız cünkü acemi kullanıcı cok oldugundan onu sadece resim sanacaktır.Ayrıca sadece profil ve sayfalarla kalmayınız.Gruplarada kasınız az buz gelen olcaktır mesela ben gruplara toplu link atıyorum tek tek atmak zorlastıyor.Örnek link kodu : https://www.facebook.com/dialog/send...ara-mujde.html
    Olay sadece sondaki linki değiştirin ve kendi linkinizi koyunuz.