• 28-10-2013, 21:11:36
    serdaryayinda.net
    başlangıç:20Tl
    Min artış:5Tl
    Hemen al:150Tl
    Firma:Ns

kısaca bahsedeyim Serdar Gökalp, Serdar Yayında programının sunucusu tanıyan tanır yılların radyocusu. Komik, espirili mizahı geniş bir adam. Telefon şakaları var bolca. Geçen yazda canlı yayında r10 ve siteyi duyurmuştum. Ama aksilikler yüzünden site kapandı. Şimdi domaini satıyorum
  • 28-10-2013, 22:26:56
    programına telefonla katıldığım, alanında benim ilk aklıma gelen kişidir. bakmadım ama google aranma hacmi hiç fena değildir. fakat telif konusunda hiç sıkıntı yaşadınız mı? ya da bu konuyu araştırdınız mı? daha önce bilgi alabilir miyim.

hayırlı satışlar.
  • 29-10-2013, 12:12:37
    NewRomance adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    programına telefonla katıldığım, alanında benim ilk aklıma gelen kişidir. bakmadım ama google aranma hacmi hiç fena değildir. fakat telif konusunda hiç sıkıntı yaşadınız mı? ya da bu konuyu araştırdınız mı? daha önce bilgi alabilir miyim.

hayırlı satışlar.
    hiçbir sıkıntı yaşamadım. Zaten özel mesaj ile de kendisine siteyi ilettim olumsuz bir cevap almadım. telif ile ilgili bir sıkıntı olmayacaktır. Sadece Serdar Gökalp ve programı ile ilgili yapılan paylaşım ve açıklamalardan
  • 29-10-2013, 15:52:50
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    daha dun kurmustunuz tutmadı sanırım
  • 29-10-2013, 15:56:42
    thenefy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    daha dun kurmustunuz tutmadı sanırım
    Dun mu kurmustum guldurme yaaa siteyi kurdugumda Forumda 4-5 konu vardi surekli gunceldi konular. Yazin bayagi konusulmustu hem site hem serdar gokalp. Telefon sakalarini dinlemeyen kalmamisti. host sponsordu kapandi o yuzden hevesim kacti.

Telden yaziyorum. yazim hatalari icin kusura bakmayin tapatalk
  • 29-10-2013, 16:07:00
    Üyeliği durduruldu
    http://www.youtube.com/watch?v=1wzeFOL4UPM
  • 29-10-2013, 16:13:35
    TolgaKSR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dun mu kurmustum guldurme yaaa siteyi kurdugumda Forumda 4-5 konu vardi surekli gunceldi konular. Yazin bayagi konusulmustu hem site hem serdar gokalp. Telefon sakalarini dinlemeyen kalmamisti. host sponsordu kapandi o yuzden hevesim kacti.

hocam o konularda benimde mesajım vardı hatta serdar gokalp yayindayken mesaj atmistiniz sanirim r10 ailesinden sevgilerle diye oda ar on diye okumustu. demek istedigim; site yeniydi ne cabuk kapattınız?
  • 29-10-2013, 16:36:11
    thenefy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam o konularda benimde mesajım vardı hatta serdar gokalp yayindayken mesaj atmistiniz sanirim r10 ailesinden sevgilerle diye oda ar on diye okumustu. demek istedigim; site yeniydi ne cabuk kapattınız?
    Anladim. Hocam kapatmak istemezdim ama ilk mesajdada belirtigim gibi host problemi nedeni ile gitti site. Tekrar acmakda icimden gelmedi.

• 17-12-2013, 15:14:59
    satış günceldir