• 24-10-2013, 15:16:13
    Merhaba Arkadaşlar ;

baktım herkez 1 tl bile olsa youtubeden para kazanma işini ufak ufak yapıyor bende denemek istiyorum fakat aklıma takılan bir kaç kısa soru var umarım yardımcı olmak isteyen bir kaç arkadaş bulabilirim

1: 2009 yılında Hotmail uzantılı mailim ile açtığım hesabım var bir kaç araştırmamda gmail olması lazım deniliyor sizce yeni hesapmı açmalıyım hotmail üzerinden olan hesabım para kazanmaya aktif
    2: içerik olarak ne eklemem gerekiyor telif içermeyen mesela çizgifilmler felan iş görüyormu ? kendim özgün video yapmam çok uzun sürecek çünki
    3: adsense sanırım 15 dakika içerisinde en geç 1 günde onaylanıyor bu konu hakkındada bilgisi olan arkadaşlar destek çıkarsa sevinirim

sorularımın haricinde ufak tefek bilgi verebilecek arkadaşlar varsa şimdiden çok teşekkür ederim

Herkese bol kazançlar
  • 24-10-2013, 15:38:17
    1- sadece gmail
    2- telif hakkı, kin nefret düşmanlık şiddet abartılı cinsellik içermeyen her türlü video ekleyebilirsiniz hangisinin daha çok kazandırdığını zamanla görebilirsiniz
    3- youtube üzerinden "barındırılan hesap" şeklinde adsense onayını aynı gün bile alabilirsiniz ama bu adsense hesabını sitelerinizde de kullanmak için şansınızı denemeniz gerekiyor genelde zor onay veriyorlar sitelerde kullanmak için
  • 24-10-2013, 15:42:31
    dombalak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1- sadece gmail
    2- telif hakkı, kin nefret düşmanlık şiddet abartılı cinsellik içermeyen her türlü video ekleyebilirsiniz hangisinin daha çok kazandırdığını zamanla görebilirsiniz
    3- youtube üzerinden "barındırılan hesap" şeklinde adsense onayını aynı gün bile alabilirsiniz ama bu adsense hesabını sitelerinizde de kullanmak için şansınızı denemeniz gerekiyor genelde zor onay veriyorlar sitelerde kullanmak için
    teşekkür ederim verdiğin bilgiler için sanırım yıllar önce açtığım hotmail uzantılı hesaplarımı kullanmanın hiç bi manası olmucak
  • 24-10-2013, 17:00:41
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    kanal açık durumdaysa hotmaili de kullanabilirsiniz sorun olmuyor
  • 24-10-2013, 17:08:49
    benim adsense hesabımvar hotmail 2006 dan kalma onun için kanal açtım ve para kazanıyorum. problem yok.
  • 25-10-2013, 11:56:51
    Evet bu soruları bende merak ediyordum
  • 25-10-2013, 12:47:39
    Üyeliği durduruldu
    Öncelikle illaki gmail olmasina gerek yok hocam , bendede bir çok kanal mevcuttu eskiye dair son vurgunda hepsi gitti ama hepsi gmail degildi adsensem bile gmail'e ait degil. Bir ikincisi telif olayina gelince neyin nerden gelecegi belli olmaz cünki en cok telifi cizgi film ve spor videolari verebiliyor yani sira müzik dizi vs.vs. bir çok şekilde telif alabilirsiniz. Karşidaki bir kişininde telifine maruz kalabilirsiniz günümüzde çok yaşadim. Video olarak ise teklifim tek yanit ispanyolca videolara yönelin şuanda en çok izlenen video dili bu bana göre , kategoriye gelirsek tik alabileceğiniz bir sistem varmi yok mu onu daha önce açtiğim bir konuda belirttim türkler merak ettiği herşeye tikliyor türkçe ama basit videolar fazlasina aşiriya kaçmadan olmak şartiyla. Bi diğeri önerebileceğim kategori ise sağlık uzun süreli vede kazancı sağlam ; TEK TİP VİDEO sistemiyle çalışırsanız kazanırsınız.
  • 25-10-2013, 17:35:44
    teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için tek tek hepsini uygulayacağım hotmail ile devam edip gmail ilede adsense başvusu yapacağım bakalım neler olacak