merhaba, imza alanım için size vereceğim örnek bi gif olucak 500 x 90 boyutunda olacak ve bunun üzerinde olanları düzenleyeceğiz yada sıfırdan yapmak isterse bir arkadaşımız o şekilde olacak nasıl uygun olursa konu acil bu yüzden daha sonra bakarız gibi marezetler gösterecek arkadaşlarım lütfen konuya yazmasın işi hemen yaparak teslim edecek olan işinin kalitesine göre ortalama 200 taneden fazla iş var yapılan çalışmaya dayalı bu sitelerin grafik işlerini vereceğim görüşür anlaşırız
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:00:49 -->-> Daha önceki mesaj 21:16:59 --
bi kaç arkadaş ile görüştüm piyasa konusunda lütfen öyle 30 40 gibi rakamlarla gelmeyin bana aylık aldıgımız maaş yaptıgımız iş ugraştıgımız emek belli açıkcası yardımlarınızı bekliyorum
Forum imza hareketli gif yapılacaktır.
9
●619
- 28-10-2013, 20:14:43Üyeliği durdurulduBu işi yapacak olan arkadaşın rakamı söylemesi gerekmiyormu? bakın konulara bi 10 15 20 lira buna nasıl düşündüğüm rakamı katarak size özel mesaj göndermem gerekiyor ki ?lancewood adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 29-10-2013, 00:29:57Konunun ilk mesajında, 30 - 40tl gibi rakamlar ile gelmeyin yazmışsınız, aklınızdaki fiyatı sormam bu yüzdendir, bunun yanında yine ilk mesajınıza dayanarak detay istedim, bunuda görmezden gelmişsiniz.Phonique adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kolay gelsin.