merhaba arkadaşlar kardeşim gazi üniversite'sine başlıyor bu sene ve birinci öğretim.
kayıtta kayıt ücreti alıyorlar mı? ben de ünideyim bizden almadılar bi akrabam cumhuriyet üniversite'sini kazandığından ondan kayıt ücreti istemişler.
gazi'ye geçen sene kayıt yaptıranlar ya da bilgisi olanlar yanıtlarsa sevinirim.
gazi üniversitesi kayıt ücreti alıyor mu?
7
●1.708
- 01-09-2013, 09:39:10birinci öğretimler harç yatırmıyor zaten hocam o ayrı bir konu.sinfulls adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilkokullarda kayıt ücreti alırlar ya, onun gibi bir ücret alıyorlarmış sanırım ilk kayıtta bazı üniversiteler.
kardeşim birinci öğretim harç ödemeyecek acaba kayıt ücreti alacaklar mı onu merak ettik. hazırlıklı olmakta fayda var. - 01-09-2013, 10:27:45Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Gazi üni besyo fakültesindeyim, mülakatlı bölümlerde mülakata girecek her öğrenci deneyeceği her bölüm için kayıt ücreti ödemek zorunda.
Örnek:
1. Bölüm: Spor yöneticiliği : 100 TL(miktarlar doğru değildir)
2. Bölüm: Antrenörlük : 100 TL
3. Bölüm: Rekreasyon : 100 TL
Mülakata girecek öğrenci bu üç bölümdede şansını deneyecekse 3 bölüm için ödeme yapmak zorunda yani 300 tl ödemek zorunda. Ama ben şansımı 2 bölümde denemek istiyorum derse yukarıdaki bölümlerden iki tanesini seçip 200 TL ödeme yapmak zorunda.
Harçlar konusunda:
1. öğretimlerin harç ödemeleri kaldırıldı.
2. öğretimler ise ödemeye devam ediyor tutar ise 600 TL tutarında.
Okulu kazanıp kayıt olmaya giderken ödeme yapmıyorsunuz ve ilkokuldaki gibi kayıt ücreti almıyorlar. Çünkü okulu kazanana kadar alacakları parayı alıyorlar zaten
)
)