👑 2026 Lider Seo Paketleri | 💥 %50 İndirim | 🏆 14+ Yıl | 🛡️ Manuel Seo | 🚀 Google + Chatgpt/Geo | ⭐ Binlerce Referans
9.333
●579.050
- 20-10-2013, 21:33:21Üyeliği durduruldukonuyu baltalamak istemiyorum ama platin paketten almıştım 1 ay önce 8 binde trde olana site 1 ay sonrada site 13 binde şu anda ayrıca anahtar kelimlerden sonuç bile alamadım ben yanlışmı yaptım yoksa www.ceku.net site bir çalışma yapmadan önce bir sorun olmaz diyen arkadaşım nerede hata yaptık raporlarıda aldım ama sanki işe yaramadı gibi bu ilk seo çalışması
- 20-10-2013, 21:39:52Kelime Bazlı Kimselere Bir Garanti Vadetmiyoruz
İş Alımı Devam Etmekte..
Skype Ekleyerek İletişim Kurabilirsiniz..
Yeni Ve Geliştirilmiş Paket İçerikleriyle Çalışmalarımız Devam Etmekte - 20-10-2013, 23:12:24Raporlarımız zamanında teslim alınmıştır. Çalışma için teşekkür ederiz.
- 20-10-2013, 23:13:17Hayırlı Olsun..oktayakbal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş Alımı Devam Etmekte..
Yeni Ve Geliştirilmiş Paket İçerikleriyle Çalışmalarımız Devam Etmekte - 21-10-2013, 00:40:48Teşekkür Ederim Yine Çalışırız İnş..exerdo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş Alımı Devam Etmekte..
Yeni Ve Geliştirilmiş Paket İçerikleriyle Çalışmalarımız Devam Etmekte - 21-10-2013, 01:40:38MyKaBuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleexerdo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülemoneytalks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleHayırlı Olsun..oktayakbal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş Alımı Devam Etmekte..
Yeni Ve Geliştirilmiş Paket İçerikleriyle Çalışmalarımız Devam Etmekte