Snapnamesin kendi içerisinde tekrarladığı ve 3 ayda bir gerçekleşen arttırımların son ayağı olan 2013 Sene Sonu Arttırımları Başladı.
https://www.snapnames.com/store/event.action?ig=1446
Yılın son arttırımında daha çok 4-5 karakter uzunluğunda com, net uzantılı domainlere ağırlık verdiler. İhaleye 6 adet alan adım kabul edildi. Umarım iyi satışlar yakalayabilirim...
Snapnames 2013 Sene Sonu Arttırımları Başladı
7
●421
- 14-10-2013, 22:25:31Teşekkür ederimolcaymy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

3 ayda bir gerçekleşen bu arttırımlar için Moniker'da domain bulundurma zorunluluğu yok. Onaylı Snapnames hesabınız olacak ve portföyünüzü ilan edilen tarihlerde ilgili bölümden kendilerine sunmanız gerekiyor. Domain konusunda oldukça seçiciler. Her ihalede belli bir kriteri göz önünde bulundurarak domain seçiyorlar ve her ihalede bu kriter değişiyor. Porföyünüzden eğer domain seçilir ise domain onayı için mail geliyor ve onay sonrasında ihale süreci başlıyor.Lens adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 14-10-2013, 22:27:02Genelde kulladığı registerlar backorder da o yüzden sordum.varyemez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rezerve fiyatı onlar mı belirliyor? - 14-10-2013, 22:29:02Rezerve fiyatı domain sahibinin insiyatifinde. Rezervesiz diye görünen arttırımlar 300$ ile başlıyor ve domain sahibine bu taban fiyattan satılırsa % 15 komisyon düşülerek 255$ aktarılıyor.Lens adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 14-10-2013, 22:33:44Anladım. Bütün fiyat konusu satıcı inisiyatifinde.varyemez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Umarım iyi fiyatlara satabilirsiniz