• 14-10-2013, 22:15:25
    Snapnamesin kendi içerisinde tekrarladığı ve 3 ayda bir gerçekleşen arttırımların son ayağı olan 2013 Sene Sonu Arttırımları Başladı.

https://www.snapnames.com/store/event.action?ig=1446

Yılın son arttırımında daha çok 4-5 karakter uzunluğunda com, net uzantılı domainlere ağırlık verdiler. İhaleye 6 adet alan adım kabul edildi. Umarım iyi satışlar yakalayabilirim...
  • 14-10-2013, 22:19:30
    İhalede en yüksek satışları umarım sizin 6 domain olur
  • 14-10-2013, 22:22:27
    Hayırlısı olsun. Domain açık arttırmaya çıkarmak için moniker ya da directi register zorunluluğu var mı yoksa herhangi bir registerdan ihaleye çıkabilir miyin snapta?
  • 14-10-2013, 22:25:31
    olcaymy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İhalede en yüksek satışları umarım sizin 6 domain olur
    Teşekkür ederim

Lens adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayırlısı olsun. Domain açık arttırmaya çıkarmak için moniker ya da directi register zorunluluğu var mı yoksa herhangi bir registerdan ihaleye çıkabilir miyin snapta?
    3 ayda bir gerçekleşen bu arttırımlar için Moniker'da domain bulundurma zorunluluğu yok. Onaylı Snapnames hesabınız olacak ve portföyünüzü ilan edilen tarihlerde ilgili bölümden kendilerine sunmanız gerekiyor. Domain konusunda oldukça seçiciler. Her ihalede belli bir kriteri göz önünde bulundurarak domain seçiyorlar ve her ihalede bu kriter değişiyor. Porföyünüzden eğer domain seçilir ise domain onayı için mail geliyor ve onay sonrasında ihale süreci başlıyor.
  • 14-10-2013, 22:27:02
    varyemez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Teşekkür ederim

3 ayda bir gerçekleşen bu arttırımlar için Moniker'da domain bulundurma zorunluluğu yok. Onaylı Snapnames hesabınız olacak ve portföyünüzü ilan edilen tarihlerde ilgili bölümden kendilerine sunmanız gerekiyor. Domain konusunda oldukça seçiciler. Her ihalede belli bir kriteri göz önünde bulundurarak domain seçiyorlar ve her ihalede bu kriter değişiyor. Porföyünüzden eğer domain seçilir ise domain onayı için mail geliyor ve onay sonrasında ihale süreci başlıyor.
    Genelde kulladığı registerlar backorder da o yüzden sordum.
    Rezerve fiyatı onlar mı belirliyor?
  • 14-10-2013, 22:29:02
    Lens adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Genelde kulladığı registerlar backorder da o yüzden sordum.
    Rezerve fiyatı onlar mı belirliyor?
    Rezerve fiyatı domain sahibinin insiyatifinde. Rezervesiz diye görünen arttırımlar 300$ ile başlıyor ve domain sahibine bu taban fiyattan satılırsa % 15 komisyon düşülerek 255$ aktarılıyor.
  • 14-10-2013, 22:33:44
    varyemez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Rezerve fiyatı domain sahibinin insiyatifinde. Rezervesiz diye görünen arttırımlar 300$ ile başlıyor ve domain sahibine bu taban fiyattan satılırsa % 15 komisyon düşülerek 255$ aktarılıyor.
    Anladım. Bütün fiyat konusu satıcı inisiyatifinde.
    Umarım iyi fiyatlara satabilirsiniz
  • 15-10-2013, 21:22:27
    Ne zaman girsem kataloğu göremiyordum, sonunda açıklanmış.
    Teşekkürler...