1 aylık site google news kaydı
17
●2.229
- 16-10-2013, 10:35:05arkadaşlar biri bana bunu açıklasın zamanında haber sitemi kaydetmeye çalıştığım ama başaramadığım news bölümüne 1 aylık site hemde wp ile nasıl girmiş hayret ediyorum haberlerde full botla çekildiği kesin buyrun bakın siteye
- 16-10-2013, 12:56:41Şaşırmış durumdayım hocam :s Adam bide resmen adsense oynamış. Google news ekibinde tanıdığı var heral aklıma başka bir şey gelmiyor. News strandartlarına uymuyor bile. Kenadar yazar bölümünü de göremedim. Enteresan konuyu merakla takipteyim.
Bu arada sözünüze istinaden domain sorgulaması yapmadım ancak 65k indexi var. Nasıl patlamamış bu. - 17-10-2013, 03:18:46Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.künye yok, iletişim yok, vergi bilgileri kayıtlı oda vs... yok, yazar bilgileri yok, adam kurmuş wp tema, basmış copy içeriği almış news kaydını, google da son zaamanlarda yaptığı sıradışı algoritmasını ne denli geliştirmiş ortaya koymuş, böyle bir site nasıl news e girer akıl mantık işi değil, muhtemelen bunu onaylayan editör kördü