• 30-09-2013, 07:51:34
    cantahir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aksini iddia eden arkadaş var mı? Hani paypal filan da gelecek diyordunuz?
    Onca para boşa mı gitti yine nalpagutt
    Paypal gelecek deniyordu . Ancak sistemin başı payza'dan çok fena yandı . Paypal'ın geleceğini sanmıyorum . Çünkü dispute ondada var . Adminler gelecek diyor fakat bence paypal olayı iptal olur . Ödemelere gelince ben ödeyeceklerini düsünüyorum . Ödemeyecek adam suana kadar giderdi . Ayrıca üyelere hala free thread dagıtılıyor . Ayrıca payza'da Coin ile sorunu olduklarını dogrulamıstı . Çok uzamadımı derseniz uzadı . 1 2 Hafta önce bu sorun bitebilirdi diye düsünüyorum . Bakalım ne olacak . Payza ile sorun bitmiş ancak ego ve paxum'dan söz ediyorlar sürekli . Ödemeleri yapmaya cok yakınız dediler . Zamana bıraktık bekliyoruz
  • 30-09-2013, 11:38:07
    Beklemekten yorulduk ya Artık yapsalar şu ödemeleri... Pending yazısını görmekten gıcık kapar oldum
  • 09-10-2013, 00:28:01
    nalpagutt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Paypal gelecek deniyordu . Ancak sistemin başı payza'dan çok fena yandı . Paypal'ın geleceğini sanmıyorum . Çünkü dispute ondada var . Adminler gelecek diyor fakat bence paypal olayı iptal olur . Ödemelere gelince ben ödeyeceklerini düsünüyorum . Ödemeyecek adam suana kadar giderdi . Ayrıca üyelere hala free thread dagıtılıyor . Ayrıca payza'da Coin ile sorunu olduklarını dogrulamıstı . Çok uzamadımı derseniz uzadı . 1 2 Hafta önce bu sorun bitebilirdi diye düsünüyorum . Bakalım ne olacak . Payza ile sorun bitmiş ancak ego ve paxum'dan söz ediyorlar sürekli . Ödemeleri yapmaya cok yakınız dediler . Zamana bıraktık bekliyoruz
    yc34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Beklemekten yorulduk ya Artık yapsalar şu ödemeleri... Pending yazısını görmekten gıcık kapar oldum
    yokmu halen bir değişiklik

sizden gelecek kamuoyu açıklamasını merakla bekliyoruz
  • 09-10-2013, 08:10:39
    cantahir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yokmu halen bir değişiklik

sizden gelecek kamuoyu açıklamasını merakla bekliyoruz
    Valla son durum her üye thread sayısı kadar anlık para çekebilecek . Bunu biliyoruz . Diğerleri pending'e düşecek . Bekliyoruz bakalım .
  • 11-10-2013, 10:06:40
    sistemin son durumu nedir?
  • 11-10-2013, 17:28:42
    Lin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sistemin son durumu nedir?
    Siteleri dahi off durumda. Program çalışmıyor. Geçmiş olsun
  • 11-10-2013, 19:33:22
    Program ve site ara ara off oluyor . Sonra açılıyor . Yani 2 gündür böyle . İnsallah yine böyledir
  • 24-10-2013, 08:59:00
    Beyler ödemeler açıldı ilk ödememi aldım. Cümleten hayırlı olsun. Ödeme anında oldu. Tek sorun ise şuan için threads sayınız kadar ödeme yapılıyor olmasıdır.
  • 24-10-2013, 09:54:26
    Evet ödemeler başladı sonunda . Ancak 25 Thread ve üzerine thread sahipleri günlük 25 dolarla sınırlı çekimleri . Bu limit ileride yükselecek .

Örnek olarak : 15 Threadınız varsa günlük 15 dolar çekebilirsiniz .
    25 Veya üzeri Threadınız varsa maksimum 25 Dolar Çekebilirsiniz .