Merhaba arkadaşlar, halen daha penguin 2.1 in etkilerini görüyoruz görmekteyiz vs.
Benim kendi edindiğim bazı gözlemlerin var neyi kapsadığına dair buna ne zaman ulaştın derseniz ayın 4 'ünden bugüne kadar günlerdir siteleri izliyorum ve en son bunu farkettiğimi düşünüyorum acaba siz neler düşünüyorsunuz. Görüşlerinizi almak isterim. Yalnız konuya girerken;
Herkesin kendine has bir seo tekniği var. Ben şimdi burada şu şu bu bu gibi genel bir seo kavramı üzerine konuşmayacağım. Benim söyleyeceğim şu olacak;
Kendi seo teknikleriyle,
penguin 2.0 + 4 eylülden + (18-24) eylül dalgalamaları
bu güncellemelerin hepsinden başarılı çıktığı halde
4 ekim penguin 2.1 güncellemesinde darbe alan arkadaşlara yönelik bir sorum olacak...
Bu süre zarfında yani penguin 2.0 ile 4 ekim arasında backlinklerinde sayı dahil sayı olmasa bile anahtar kelimeler ile oynayan oldu mu? Sayısı veyahut anahtar kelimeleri ile oynama
Penguin 2.0 oldukça geniş bir güncelleme ve algoritma idi. Oysaki 2.1 'in matt sadece %1 i etkileyeceğini söyledi.
Ben bu güncellemenin yaptığım analizlerde bir backlink değerlendirmesi olduğunu düşünüyorum artık.
Sizin düşünceleriniz nelerdir. Bahsettiğim şekilde algoritmaları başarıyla geçen ama 4 ekim penguin 2.1 güncellemesine takılan arkadaşlar bu süre zarfında baclinklerle ilgili bir çalışma yaptılarmı yada başka herhangi bir çalışma..
Penguin 2.1'in Getirdikleri ve Neyi İçerdiğine Dair Analiz
0
●366