• 10-10-2013, 14:14:14
    Baglumfrm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    r10.net nezaman ciiti bir konuya citti adam gibi cevap verdiki şimdi versinler.
    millet lay lom cu olmuş
    Citti bi konu göremedim burda ben ? 2-3 adam toplaşmış milyar dolarlık ihalenin ismine Facebook aracılığıyla müdahale edebilceğinizi zannediyorsunuz, bi çArşı olsanız belki Ayrıca bazı şeylere müdahale etmeye başlamadan önce yaşadığınız ülkenin (Türkiye Cumhiriyeti) dilini doğru öğrenmek size pek çok şey katacaktır.
  • 10-10-2013, 14:15:11
    Üyeliği durduruldu
    Baglumfrm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    r10.net nezaman ciiti bir konuya citti adam gibi cevap verdiki şimdi versinler.
    millet lay lom cu olmuş
    Bi sen misin burdaki ciddi adam !?
  • 10-10-2013, 14:16:08
    ReklamHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Neden %90 ı müslüman olan bir ülkenin bir forumunda dini bir isim istenmesi için hak talep edildiğinde dalga geçilerek çirkinleşebilinir anlamış değilim ne yani meyhane yolu mu olacak tı ? burda arkadaş fikrini paylaşmış olur veya kendiniz bence uygun değil dersiniz de bu alaycı tavır alan arkadaşlar sanırım islam dini ne karşı veya islam dini için güzel şeyler yapmış insanlara karşı galezi var ben destekliyorum güzel bir düşünce
    Din Kutsal bir konudur böyle absürt bir tüp geçit için bu tarz söylemler tartışmak bile çok gereksiz? ne yani sevap mı kazanacaksınız ismi hüdayi olduğunda?
  • 10-10-2013, 14:18:59
    Aramızdan Ayrılanlar - Vefat Edenler
    TheKorsans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Din Kutsal bir konudur böyle absürt bir tüp geçit için bu tarz söylemler tartışmak bile çok gereksiz? ne yani sevap mı kazanacaksınız ismi hüdayi olduğunda?
    yine kendınıze göre yorumluyorsunuz din kutsal konu hıcbıyerde olmayacak dıye bır mantık olamaz zaten konumuzda dikkatlı okursanız din değil konuyu saptırmanıza gerek yok konumuz köprunun ısmı ve ayet vb din anlamında değer arz eden bir isim denmıyor konulması ıstenen ısımde (önemlı bir din adamı ) nın ismi söyleniyor
  • 10-10-2013, 14:22:53
    Üyeliği durduruldu
    Avrupalılar geldiklerinde onların elinde İncil, bizim elimizde ise topraklarımız vardı. Bize gözlerimizi kapatıp dua etmeyi öğrettiler. Gözlerimizi açtığımızda baktık ki İncil bizim elimizdeydi. Topraklarımız ise beyazların olmuştu.

Jomo Kenyatta
    Kenya'nın ilk başbakanı
  • 10-10-2013, 14:23:12
    Üyeliği durduruldu
    ReklamHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Neden %90 ı müslüman olan bir ülkenin bir forumunda dini bir isim istenmesi için hak talep edildiğinde dalga geçilerek çirkinleşebilinir anlamış değilim ne yani meyhane yolu mu olacak tı ? burda arkadaş fikrini paylaşmış olur veya kendiniz bence uygun değil dersiniz de bu alaycı tavır alan arkadaşlar sanırım islam dini ne karşı veya islam dini için güzel şeyler yapmış insanlara karşı galezi var ben destekliyorum güzel bir düşünce
    Ne güzel söylediniz. %90'ı müslüman diye. Diğer %10'luk kesimlerden Ermeniler de "Hrant Dink Yolu" olsun dese mesela. Kürtler de "Selahaddin Eyyubi Yolu" olsun desin mesela. Aleviler "Hz. Ali Yolu" olsun dese mesela. %90'ımız müslüman diye %10'luk kesimi yok mu görelim yani? Bunun şimdiki iktidarın %50 benden diğer %50'lik kesim tü kaka tutumundan bi farkı yok.
  • 10-10-2013, 14:26:51
    piyondanvezir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ne güzel söylediniz. %90'ı müslüman diye. Diğer %10'luk kesimlerden Ermeniler de "Hrant Dink Yolu" olsun dese mesela. Kürtler de "Selahaddin Eyyubi Yolu" olsun desin mesela. Aleviler "Hz. Ali Yolu" olsun dese mesela. %90'ımız müslüman diye %10'luk kesimi yok mu görelim yani? Bunun şimdiki iktidarın %50 benden diğer %50'lik kesim tü kaka tutumundan bi farkı yok.
    hayır tabıkı Ataturk yolu da olabılır bu yorumumu sadece islami isim olarak nitelendirmeyin herkesi düşünmek ve dinlemek gerekir fakat burda konuyu açan arkadaşın ve islam alimi insanlara karşı yapılan tavırdan bahsetmek istedim
  • 10-10-2013, 14:26:52
    Üyeliği durduruldu
    Bazen konuların içerisinde ' Din ' i kullandığınızda, gerçekten ne kadar doğru söylemiş diyorum Yunus Emre : " Sermayesi din olanın, rehberi şeytan olmuştur.."

Dini yani manevi olguları , hep maddi hem dünyevi şeyler için dile getirenleri , sadece kendi tarihimizde gözönüne alıp bir düşünün, neler neler götürdüler - neler neler....!
  • 10-10-2013, 14:29:23
    Tamda zamaninda ihtiyacimiz olan bir tartisma konusu.
    Bir ulkeyi bir arada tutan Vatanseverlik duygusudur. Bir ara bizi yonetenlere ve halka birilerinin bunu hatirlatmasi gerekir.