• 10-10-2013, 21:06:00
    Merhaba arkadaşlar;

Sizlere Skype üzerinden birebir destek ile youtube de izlenim alan videoları yükleme konusunda yol gösterme değil direk birebir olarak nasıl yüklendiğini öğreteceğim.

★ Bu yöntemle günde 8TL+ kazanmamız mümkün olacaktır.Miktarı yükseltmek sizin elinizde olacaktır. Benim söyleyeceklerimle kazancınız minimum 8TL+ olacaktır.

★Kazançların tam rayına oturması için söylediklerimin devamlı yapılması ve en az 30 ila 45 gün geçmesi gerekmektedir.Bu süre geçene kadar skype'de online olduğum sürece her türlü yardım yapılacaktır.Online olduğum süreler hafta içi aksam 19:00'dan sonradır.Hafta sonu çalışmadığım için mümkün olduğunca online oluyorum.

BAŞLICA SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI

Soru1: Kaç kanal ile çalışacağız.?
    Cevap: İlk etapta tek kanal ile başlayacağız.İleriki zamanlarda kanal sayımızı arttıracağız.

Soru2: Video yüklemek için kaynağı nereden bulacağız.
    Cevap2: Video yüklemek için kaynak etiket başlık vs hepsini ben vereceğim.Siz sadece videoları yükleyeceksiniz.

Soru3: Videoları nasıl yükleyeceğiz.
    Cevap3: Bot-VDS- yada kendi pcnizden yükleyebilirsiniz.

Soru4:Verilecek kaynak hepimize yetecek mi?
    Cevap4: Evet yetecek kadar mevcut.

Soru5: Kanala 18+ video yüklenecek mi?
    Cevap5: Hayır.

Soru6: Kanalı benmi açacağım. Şifreleri size vermem gerekecek mi?
    Cevap 6: Evet siz açacaksınız.Şifre vermenize gerek yoktur.Kanal adını vereceğim mail adresine yazmanız yeterlidir.

Soru7:Video kaynağı dışında bize herhangi bir yardımınız dokunacakmı?
    Cevap7: Evet elimden geldiğince tüm konularda yardımcı olacağım.

Para iadesinin geçerli olması için;

★Ödemeyi yapan kişi belirteceğim mail adresine çalışma yapılacak bir adet kanal adı belirtmek zorundadır.

★Belirtilen kanala söylediğim şekilde 1HAFTA BOYUNCA hergün MİN 15-MAKS 20 Video atması zorunludur.1hafta sonunda kanalda 105-140 arası video olması gerekmektedir.1Haftalık süre mail attığı tarih ve saatten itibaren başlar.

★Belirttiğiniz kanal 1 hafta içerisinde herhangi bir nedenden dolayı kapandı.Yerine yeni bir mail atıyorsunuz açtığınız kanal adını.Tekrardan başlıyoruz.

★İzlenme sayılarına para kazanması açılan-açılmayan videolar dahildir.Para kazanması açılmayan videolarda patlama yapmakta olup iyi abone kasmamıza yardımcı olmaktadır.3.taraf eşleşenler silinebilir.

★1 Hafta içerisinde kanaldaki para kazanma açık/kapalı video toplam izlenme sayısı 1000(dahil)'e ulaşmamışsa PARA İADESİ Gerçekleşir.1 hafta içerisinde söylenenler yapılmamışsa para iadesi yapılmamakta olup skype grubundan silinecektir.Trader sebebiyle ödemeyi sonra yapacak kişilerde bu duruma dahildir, ücret talep edilecektir.

★Para iadeleri olursa Her Çarşamba günü yapılmaktadır.Resmi tatile denk gelirse bir sonraki iş günü yapılır.

Ekran görüntüleri

ÜCRET VE ÖDEME ŞEKİLLERİ

Toplam Grupta bulunacak kişi: 20 kişi

Referans kişi: 1 (alındı-Sonuç bekleniyor)

Anlaşılan kişi: DOLMUŞTUR.

Ücret: 20TL

Ödeme Yöntemleri: İŞBANK-GARANTİ BANKASI-YAPIKREDİ-VAKIFBANK.

Şans oyunları ve paypal alınmamaktadır.

Skype adres: KİŞİ LİSTESİ DOLMUŞTUR.

Konu sadece R10 Üyelerine özeldir. Baska forumlarda yoktur.Ayrıca her türlü önerinize açığım.
  • 10-10-2013, 21:14:01
    hocam ilk müşteriniz olayım skype adresimi gönderiyorum özelden..
  • 10-10-2013, 22:25:05
    Üyeliği durduruldu
    Bu kazançlar tek kanaldan mı ?
    Bayramdan sonra başlayabilir miyim ?
  • 10-10-2013, 22:29:42
    birwebci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu kazançlar tek kanaldan mı ?
    Bayramdan sonra başlayabilir miyim ?
    6 kanaldan hocam.
    İstediğiniz zaman başlayabilirsiniz.
  • 10-10-2013, 23:24:48
    Üyeliği durduruldu
    Referans olabilirim
  • 11-10-2013, 09:42:09
    hqaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Referans olabilirim
    Referans olarak bir kişi alınmıştır.
  • 11-10-2013, 09:46:05
    Ben kazanamıyorum diyenlerin görmesi gerken bir konu kaybedecekleri birşey yok
  • 11-10-2013, 10:31:28
    ben de alacağım. akşam görüşebilirz detayları
  • 11-10-2013, 14:45:26
    Günlük 6x20 video mu yükleyeceğiz, yani sizce ne kadar süre alacak? Önceki konunuzu okudum büyük ihtimalle ben de alacağım