Bu 3 firmadan hiç memnun deilim.?
7
●798
- 07-10-2013, 21:31:47öncelikle herkese iyi akşamlar başlıktada belirtiğim gibi bu 3 firmadan alış veriş yaptım destek yok, bakan yok, kesinti çok, hizmet yok 1 ayda 3 tane firma değiştim bıktım artık buradan tek söylemek istediğim hakkımı helal etmiyorum hiç birine bir dahada bulaşmam herkese iyi çalışmalar..
- 08-10-2013, 00:44:17Üyeliği durdurulduhedef göstermişsiniz, hosting şikayetleri kategorisinde konu açmışsınız ve benim konum şikayet konusu değildir diyorsunuz.
direkt olarak firma isimleri vererek kişi veya kurumların işlerine engel olabilecek bir yazı sizinkisi.
ithamlarınızı kanıtlarla desteklemezseniz banlanacaksınız. - 08-10-2013, 01:01:23Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Arkadaş öncelikle paket alıp daha sonrasında aldığı paketi incelemeden 3 Gün içinde iade mevcuttur yazısını okuyup onayladıktan sonra gelmiş iade istiyor , Sorunda şuymuş "s.a öncelikle sizden yana bir şikayetim yok fakat artık çalışmak istemiyorum" Kesintiler var diyor lakin kendisinin tarafımıza açılmış veya iletilmiş şikayet ve isteği bulunmadığı gibi "adamın asabını bozma " kelimeler konuşmasını yanlış bulup onaylamıyoruz , Kendisini aramamda telefonu açmadı görüşmek istediğimi buradanda belirtmek isterim. Gereğinin yapılmasını rica ediyoruz.
- 08-10-2013, 01:13:12öncelikle bu konun silinmesi daha doğru olacaktır hem ben sizden alalı 4 gün falan oldu 1 gün içinde bana parayı iade etmiyorsanız yarın gündüz ayık kafayla sizinlede detaylı görüşecem ayrıca yasal işlem başlatıyorum yarın umarım parayı yarın akşama kadar iade yapılır iyi çalışmalar..
- 08-10-2013, 01:26:55ben burada haklıyım demiyorum banıda hak ettik o ayrı bir konu ama adamın sinirini bozarsanız ağıza alınmayacak binlerce sözler vardır gelmişsiniz bana iade yapmam yapamam ne demek yapamam ya ayıptır sen o beğenmediğin 40 tli bulamayanlar var biliyormsun konuşuyorsun kardeş..o 3 firma hariç herkesten özür diliyorum arkadaşlar iyi geceler..