• 01-10-2013, 20:40:09
    Merhaba, mediageti skypetan ekledim. Konuştuk falan. Malum resmi bir başvuru formları falan yok. Bir günlük deneme için kodları siteme yerleştirdim. Ertesi gün konuştuk. Sitem için aylık 90$ teklif ettiler. Kabul ettim, anında ödediler.

Ödeme kanıtını aşağıya koyuyorum. Konuyuda bu konuda fikir edinirsiniz belki diye açtım. Herkese iyi forumlar.

Mediaget skype: nch-86

İletişim için azda olsa ingilizce bilmelisiniz. Bu arada site hiti 7-9K arası değişiyor. 90$ teklif ettiler.

Ekledi: Birde ne çeşit reklam veriyorlar diye derseniz. Bu şekilde banner veriyorlar. Tıklayınca sizin yazdığınız yazı başlığı isminde mediaget indirtiyor.
  • 01-10-2013, 21:11:39
    sibercigkofte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba, mediageti skypetan ekledim. Konuştuk falan. Malum resmi bir başvuru formları falan yok. Bir günlük deneme için kodları siteme yerleştirdim. Ertesi gün konuştuk. Sitem için aylık 90$ teklif ettiler. Kabul ettim, anında ödediler.

Ödeme kanıtını aşağıya koyuyorum. Konuyuda bu konuda fikir edinirsiniz belki diye açtım. Herkese iyi forumlar.

Mediaget skype: nch-86

İletişim için azda olsa ingilizce bilmelisiniz. Bu arada site hiti 7-9K arası değişiyor. 90$ teklif ettiler.

Ne tür siteleri kabul ediyorlar hocam? Ne üzerine çalışıyorlar. Pm atar mısınız acaba iletişim bilgisiyle beraber?
  • 01-10-2013, 21:24:38
    Blogkaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ne tür siteleri kabul ediyorlar hocam? Ne üzerine çalışıyorlar. Pm atar mısınız acaba iletişim bilgisiyle beraber?
    Pm gönderildi.
  • 01-10-2013, 21:27:56
    banada pm atarmısınız
  • 01-10-2013, 21:35:16
    Derbederim68 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    banada pm atarmısınız
    Pm gönderildi.

Arkadaşlar pek pm lik bir durum yok skypeten konuşuyosunuz 1 gün deniyorlar. Teklif veriyorlar.

Hangi siteleri kabul ediyorlar derseniz; benim site waarez siteydi kabul ettiler. Diğerlerini bilmiyorum.
  • 02-10-2013, 01:03:16
    sağol dostum ekleyelim konuşalım
  • 02-10-2013, 10:31:27
    pm alayım bende hocam bizim sitemizi de bi gösterelim bakalım
  • 04-10-2013, 11:10:58
    Merhaba!
    We are very interesting in advertisement on all Turkish sites (download sites / indir / izle film / online videos ...) ,
    I am waiting for you ,
    Contact me as soon !
  • 04-10-2013, 11:18:52
    NCH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba!
    We are very interesting in advertisement on all Turkish sites (download sites / indir / izle film / online videos ...) ,
    I am waiting for you ,
    Contact me as soon !
    I add your skype adress.