• 30-09-2013, 00:40:49
    Selam arkadaslar, gecen gun official olmayan bir sayfa bircok sayfaya soyle bir talep yolladi, "official xx sayfasinin admini bu sayfanin topluluk sayfasi olarak isaretlenmesini talep ediyor" bu sekilde ayarlayinca o sayfalarin hakkinda kisminda kendi linki cikiyor. Xx hakkinda topluluk sayfasi seklinde, official olam sayfa 11 milyon, bahsettigim sayfa ise dedigim yontemle 2 milyonu gecti, fikri olan var mi konu hakkinda?
  • 30-09-2013, 02:37:29
    Hocam ben birşey anlamadım valla. Resmi sayfalardan bahsediyorsunuz sanırım
  • 30-09-2013, 04:29:57
    facebook sayfayi duzenle/sayfa bilgilerini guncelle/ resmi sayfayi gir

bu yolu izleyerek resmi sayfayi girebilirsiniz fakat orda her istedigimiz sayfayi secemiyoruz,
  • 01-10-2013, 00:31:46
    Benim dediğim olay o değil ancak, herhangi bir sayfa size topluluk sayfası olmanızı rica ediyor, üstte uyarı şeklinde çıkıyor, ve official sayfa diye gösteriyor o sayfayı facebook, aslına bakınca sayfa official filan değil, iginç bir durum
  • 02-10-2013, 11:49:41
    MindCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Benim dediğim olay o değil ancak, herhangi bir sayfa size topluluk sayfası olmanızı rica ediyor, üstte uyarı şeklinde çıkıyor, ve official sayfa diye gösteriyor o sayfayı facebook, aslına bakınca sayfa official filan değil, iginç bir durum
    ornek sayfa verebilirmisiniz ?
  • 03-10-2013, 04:00:19
    TUANAM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ornek sayfa verebilirmisiniz ?
    Bende gördüm böyle bir şey Örnek 3,6 M moda sayfası bunu yapıyor

Moda official nasıl yaptı kendini ???