RockWeLL adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Youtube ile para kazanma ile ilgili tavsiye
12
●1.287
- 27-09-2013, 20:28:29Üyeliği durdurulduHocam 1 kanalla 234-146-65-130 dolarda kazandim cok bilgili degilim yanlis anlama 1 daha ilk ayim benim adsensede ama senin dedigin sekilden gitmedim kanallar elbet kapanir hic alakasi olmayan 1 telif bitirebilir basit bunu engelleyemezsiniz en basitinden 1 kanalimda amatör rapci kanali olarak 234 $ bu ay ama 3. telif gelirse isi biticek en mantiklisi sadece yaptigin kanali yedekliceksin bundan öteside yok zaten kaldi ki bana göre ne kadar cok kanal o kadar cok para bu herkes icinde böyle olmali.
- 27-09-2013, 20:31:19Dogrudur hocam iki medeni insan olarak tartışıyoruz kızmaca darılmaca yokGokhanduman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim çalışma şeklim bu şekilde. Spama girmezsin ama telifden gider kanalın ama böyle 5-6 ay sonra süper paralar kazanabilirsin.
Çok kanal çok para oda bir kazanç şeklidir. Ama bir sabah bütün kanallarında onay kodu çıkarsa şaşırma derim
- 27-09-2013, 20:39:53Üyeliği durdurulduYaşadim merak etme hocam 10 kanalim birden kapandi ayni anda ama oda mail aldigim elaman sagolsun spama düsürdü bizi yani kendim actiktansonra bi sikinti yaşamiyorum sorunda yok calismaya devam