• 27-09-2013, 20:28:29
    Üyeliği durduruldu
    RockWeLL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ben bi kanalla 25 dolar kazaniyordum o nasil olacak peki. Telif sebebiyle kapandı gitti 2 aylık kanaldı ?
    Hocam 1 kanalla 234-146-65-130 dolarda kazandim cok bilgili degilim yanlis anlama 1 daha ilk ayim benim adsensede ama senin dedigin sekilden gitmedim kanallar elbet kapanir hic alakasi olmayan 1 telif bitirebilir basit bunu engelleyemezsiniz en basitinden 1 kanalimda amatör rapci kanali olarak 234 $ bu ay ama 3. telif gelirse isi biticek en mantiklisi sadece yaptigin kanali yedekliceksin bundan öteside yok zaten kaldi ki bana göre ne kadar cok kanal o kadar cok para bu herkes icinde böyle olmali.
  • 27-09-2013, 20:31:19
    Gokhanduman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam 1 kanalla 234-146-65-130 dolarda kazandim cok bilgili degilim yanlis anlama 1 daha ilk ayim benim adsensede ama senin dedigin sekilden gitmedim kanallar elbet kapanir hic alakasi olmayan 1 telif bitirebilir basit bunu engelleyemezsiniz en basitinden 1 kanalimda amatör rapci kanali olarak 234 $ bu ay ama 3. telif gelirse isi biticek en mantiklisi sadece yaptigin kanali yedekliceksin bundan öteside yok zaten kaldi ki bana göre ne kadar cok kanal o kadar cok para bu herkes icinde böyle olmali.
    Dogrudur hocam iki medeni insan olarak tartışıyoruz kızmaca darılmaca yok

Benim çalışma şeklim bu şekilde. Spama girmezsin ama telifden gider kanalın ama böyle 5-6 ay sonra süper paralar kazanabilirsin.

Çok kanal çok para oda bir kazanç şeklidir. Ama bir sabah bütün kanallarında onay kodu çıkarsa şaşırma derim
  • 27-09-2013, 20:39:53
    Üyeliği durduruldu
    Yaşadim merak etme hocam 10 kanalim birden kapandi ayni anda ama oda mail aldigim elaman sagolsun spama düsürdü bizi yani kendim actiktansonra bi sikinti yaşamiyorum sorunda yok calismaya devam
  • 30-09-2013, 19:15:11
    varmı yöntemi uygulamaya başlayan arkadaşlar.