Adsense görüntüsü:

Site Google'da çok iyi index alıyor, abartmış gibi olacağım ama haberi önce girerseniz Alexa Tr'de şu an ilk 20'de olan sitelerden daha iyi yer ediniyor bazen.
Site Alexa Tr'de 7k'ya kadar yükselmişti uğraşma imkanım varken. Şu an TR'de 107k, Dünya'da 1085k olmuş.
Beni bilen bilir forumda, dürüst konuşurum ne olursa olsun, yalan konuşmam. Bu siteyi değerlendirmek istiyorum. Ya kiralama yapayım ya satayım istiyorum. Böyle yazık oluyor. Kiralama meselesi %40 ben alırım %60 siteyle ilgilenen kişi alır. Kiralayan kişiye tüm reklam gelirlerini dökerim ortaya neyse paylaşırız. Aksi ve istenmeyen bir durumla karşılaşırsak o güne kadar olan gelirin ekran görüntüsünü gösteririm veya team viewer ile bağlanır onun %60'ını gönderirim Google'dan ücreti alınca.
Satın almak isteyenler için fiyat belirlemedim. Teklif usulü olabilir, ama lütfen ölücüler mesaj da yorum da atmasın.
Site linki için google'da "Carrefoursa S4 Kampanyası"nı arama yapınız, en üstteki adrese tıklayınız. Reklam düzenlemesi yapacağız, siteyi kiralamak isteyen olursa. Bu arada kiralama ücreti yok, yeter ki konuşup anlaşalım.
Sitenin Son 1 Aylık (28 Ağustos-27 Eylül 2013) Ekran Görüntüleri:

1057 Lira Kazandığım 21 Günlük (5 Haziran-26 Haziran 2013) Ekran Görüntüleri: