• 27-09-2013, 21:51:29
    Mayıs ayının sonunda satın alıp mezun olduktan sonra 21 gün günde 4-5 saatimi siteye ayırarak Haziran ayında 1057 TL getirisi oldu. Mayıs ayının sonu bakiyemle birlikte toplamda 1148 TL ödeme aldım. Daha sonra ise E-Ticaret'e atıldığım için malesef siteyle uğraşamadım. Ardından haftada 4-5 yazı girdim, Bim, A101, Carrefour marketinin kampanya yazılarını. Ve Temmuz Ağustos ödemesi dün hesabıma yattı 240 TL olarak.

Adsense görüntüsü:

Site Google'da çok iyi index alıyor, abartmış gibi olacağım ama haberi önce girerseniz Alexa Tr'de şu an ilk 20'de olan sitelerden daha iyi yer ediniyor bazen.

Site Alexa Tr'de 7k'ya kadar yükselmişti uğraşma imkanım varken. Şu an TR'de 107k, Dünya'da 1085k olmuş.

Beni bilen bilir forumda, dürüst konuşurum ne olursa olsun, yalan konuşmam. Bu siteyi değerlendirmek istiyorum. Ya kiralama yapayım ya satayım istiyorum. Böyle yazık oluyor. Kiralama meselesi %40 ben alırım %60 siteyle ilgilenen kişi alır. Kiralayan kişiye tüm reklam gelirlerini dökerim ortaya neyse paylaşırız. Aksi ve istenmeyen bir durumla karşılaşırsak o güne kadar olan gelirin ekran görüntüsünü gösteririm veya team viewer ile bağlanır onun %60'ını gönderirim Google'dan ücreti alınca.

Satın almak isteyenler için fiyat belirlemedim. Teklif usulü olabilir, ama lütfen ölücüler mesaj da yorum da atmasın.

Site linki için google'da "Carrefoursa S4 Kampanyası"nı arama yapınız, en üstteki adrese tıklayınız. Reklam düzenlemesi yapacağız, siteyi kiralamak isteyen olursa. Bu arada kiralama ücreti yok, yeter ki konuşup anlaşalım.

Sitenin Son 1 Aylık (28 Ağustos-27 Eylül 2013) Ekran Görüntüleri:

1057 Lira Kazandığım 21 Günlük (5 Haziran-26 Haziran 2013) Ekran Görüntüleri:

• 27-09-2013, 22:01:20
    pm lutfen
  • 27-09-2013, 22:14:55
    tekil hiti nedir
  • 27-09-2013, 22:17:42
    İçerik nedir ?
  • 27-09-2013, 22:23:05
    Sitenizi inceledim blogspot altyapılı istediginiz fiyat nedir .
    Şuanki hiti birde bu ayki geliri anlık olarak ne kadardır.
  • 27-09-2013, 22:33:49
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    pm lutfen
    Liva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    tekil hiti nedir
    McLamore adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İçerik nedir ?
    SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sitenizi inceledim blogspot altyapılı istediginiz fiyat nedir .
    Şuanki hiti birde bu ayki geliri anlık olarak ne kadardır.
    Arkadaşlar şu anki hiti çok çok az. Günde 0,5 $ ya getiriyor ya getirmiyor. hit getirecek haber girildiğinde, market kampanyaları girildiğinde, iş alım memur alım bilgileri girince site uçar yine. Bu yüzden siteyi kiralamak daha mantıklı geliyor. Çünkü eminim ki günde 50 içerik girilse yani ayda 1500 içerik girilse her biri için 11 tl getirisi olur. Tabi içerikler haberlerin aynısı olmayacak, aynısı olursa hem sıkıntı çıkar hem de iyi indexlenmez kopya içerik diye. Okuyup özet de çıkarılabilir Google'da araması yüksek olacak haberler. Mesela bugün Hakkı Rahmetine kavuşan Tuncel Kurtiz'in haberi erken girilse hit getirebilirdi. Ben Oscar Cardozo transferinden çok büyük hitler aldım mesela zamanında Fenerbahçe'ye transfer olması konuşulurken.
    Pm'lik durum yok arkadaşlar, kafanıza takılanı sorun öyle yorum veya mesaj atayım. Her şeyi açıkça belirttiğimi düşünüyorum.
  • 28-09-2013, 03:33:04
    detaylı pm lütfen.
  • 28-09-2013, 03:47:55
    kiralama şartları ve site için aklınızdaki fiyatı

bunlarla ilgili pm alabilirmiyim
  • 28-09-2013, 09:19:28
    son 1 ay hit ve adsense görüntüsü ile istediğiniz fiyat nedir pm lütfen?