• 25-09-2013, 11:13:09
    Üyeliği durduruldu
    şablon değişildi gerek kalmadı.
  • 25-09-2013, 12:37:07
    Üyeliği durduruldu
    AzimSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar Bilmiyorum Nasıl Tepki Gösteriyorsunuz Ama Bunu Sizlere Açıklamam Gerekdiğini Düşünüyorum.

Tiyse™ Az Çok Bazılarınız İncelemiştir. DLE Bezniyor. Doğru! Fakat Sadece Admin Tasarımı Konusunda DLE Bezniyor Ben Rio-TR 2 Yıllık DLE İle Bir Geçmişim Mevcut DLE Alt Yapısını Çok Beğendiğim İçin Tiyse™ Yazarken Mantığını Ona Uyarladım İstedim Bir Müşteri Potansiyeli Yakalayarak Türkiyenin Açık Kaynaklı İçeri
    k Yönetim Sistemini Yazmak. Tam 1,5 Ay Sürdü Ramazan Öncesi ve Sonrası Gece Gündüz Demeden Çalıştım Uğraştım Çabaladım Kendimden Ayrı Bir Öz Güven Aldım Ama DLE'nin Aynısını Yada Benzerini Kalkıp'da Başka Bir Yerde Veya Konuda Satmadım.

Tiyse™ İçerik Yönetim Sistemi DLE'nin Admin Tasarımını Kullandı Diye Yargılanması Yanlış O Tasarımı Tema Dosyasının İçinden Çok Rahat Şekilde Değiştirilebilir.Şunu Kabul Ediyorum DLE Admin Tasarımını Kullanmamam Gerekirdi.Fakat Boyutunu Değiştirdim Biraz Farklı Olsun Diye.Eğer Bir Talebiniz Yada Şikayetiniz Olursa Lütfen Canlı Destek Kısmına Gelerek Bizlere Bildirmeniz Yeterli Olacaktır.

Özür Diler, İyi Çalışmalar Dilerim.
    Uzun zaman DLE kullanan birisi olarak hocam konunuzu gördüğümde söyleyecektim ancak satış baltalanıyor denilmesin diye söylemedim.

Ticari bir scripte olmamış açıkcası. İstediğiniz kadar eğin, bükün, uzatın tasarımı ama dle kopyası olduğu için olmamış. Kendiniz bir tasarım yapın bence.

Esinlenirsiniz elbette ama esinlenmeden fazlası var gibi geldi bana.

saygılar.
  • 25-09-2013, 13:47:22
    Üyeliği durduruldu
    spider58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Uzun zaman DLE kullanan birisi olarak hocam konunuzu gördüğümde söyleyecektim ancak satış baltalanıyor denilmesin diye söylemedim.

Ticari bir scripte olmamış açıkcası. İstediğiniz kadar eğin, bükün, uzatın tasarımı ama dle kopyası olduğu için olmamış. Kendiniz bir tasarım yapın bence.

Esinlenirsiniz elbette ama esinlenmeden fazlası var gibi geldi bana.

saygılar.
    aslında bakarsak sattığım kişiler gayet memnun kaldı ama yinede değiştirmek en doğrusu bir sonraki sürüm güncellemesinde 2 adet tasarım admin ve web site tasarımı yaparak sürümü güncelleme ve yükseltme işleminde bunu yapacağım.Şimdide yapabilirim fakat sürümü yeni güncelledim bu ay içerisined değişecektir.

siz sorunları yeterki paylaşın bildirin.fazlasıyla yeter tekrar teşekkür ederim.
  • 02-12-2013, 21:20:38
    Dle'ye benzemiyor.

Editlenmiş hali.