11 Dakikalık bir videom var arkadaşlar.
Arkaplana müzik koyacağım.Şu an sesten arındırıp youtubeye yükledim.
Youtube içinde bulunan müzikleri kullansam sorun çıkarmı?
Birde telif hakkı içermeyen müzikleri nerden bulabilirim?
şimdiden teşkler.
Not:Video oyun videosudur
Telif Hakkı İçermeyen Müzikleri Nerden Bulabilirim?
7
●21.094
- 19-09-2013, 21:42:36Teşekkürler.Keskin71 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birde bu youtube içinde s_e_s ekleme var onu deneyeceğim.
Aramaya bir kelime yazıp, video uzunluğundaki müzikleri sıralayacağım.
Umarım sıkıntı yaratmaz.
Birde dediniz gibi eski şarkılara yöneleceğim. - 19-09-2013, 21:44:22MisafirTelif Haksız Müzikler - Buyrun
Aslında birçok insan video editlemek yada videolar yapmakla uğraşmıyor burda direk hazır koyuyoruz. Yada bir videodaki müzik 3. taraf uyarısı verdiğinde müziği değiştirmekle uğraşmaktansa direk videoyu siliyordur belkide
Ama uğraşmak isteyenler için ben bunları vereyim dedim.
Benim sürekli kullandığım sitelerdir özellikle birincisi. Telif hakkı uyarısı aldığım anda direk burdan bir müzik koyup yeniden koyuyorum youtube a
1- Royalty Free Music
2- Public Domain Music Downloads
Birinci site zaten telif haksız zaten
İkinci site ise Telif hakkı halka açık olan müzikler bulunuyor (Public-Domain).
Birinci sitede telif hakkı verme olasılığı yok.
2. sitede çok nadir olarak 3. taraf uyarısı verebilir.
AMA hiç sorun değil itiraz edince karşınıza çıkan 7-8 seçenek arasından "telif hakkının halka açık" yada " telif hakkı koruması yok" gibi birşey olması lazım yada bunu ima eden seçenek onu seçmeniz yeterli.

alıntıdır. - 26-09-2013, 05:58:27Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.http://www.youtube.com/audiolibrary
Bu yeni cikti deneyebilirsin
http://prntscr.com/1tiauu
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:58:27 -->-> Daha önceki mesaj 04:57:53 --
müzik güzeldi hocam sen yapti isenSindor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 26-09-2013, 07:35:08Üyeliği durdurulduDJ programında konuşmalar, sözler, rap, tekno aklına ne gelirse var. Komple bir şarkıda yaparsın ve kesinlikle telif hakkına takılmaz.yaslam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maillere bakarkende oyunlar hakkında youtube un bana gönderdiği maili buldum onu da buraya ekleyeyim :
Sayın xxxxxxxxxxxxx,
Bu e-posta "***********" (
http://www.youtube.com/watch?v=*******
) videonuzdan para kazanmayla ilgilidir. Videonuzdaki görsel öğelerin tamamını ticari olarak kullanma yetkisine sahip olduğunuzu doğrulamamız gerekiyor. Örneğin:
Resimler, video oyunları veya ticari kullanım amacıyla lisanslanmış yazılım görselleri için bir lisans sözleşmesinin kopyası veya şartlara bağlantı gerekir
Üçüncü tarafların orijinal görselleri için hak sahibinin ya da sahiplerinin, içeriklerini video URL'sini de sunmak kaydıyla ticari amaçlarla kullanabileceğinizi belirttiği bir yazılı izin gerekir
Herkese açık alandaki görseller söz konusu olduğunda, lütfen bize birincil (orijinal ya da akademik) kaynağın bağlantısını göndererek bu durumu kanıtlayın
Ek bilgilerinizi lütfen buraya gönderin. Sizden 14 gün içinde haber almazsak videonuzun para kazanma özelliğinin devre dışı bırakılabileceğini unutmayın.
YouTube bir videodan para kazanılıp kazanılmayacağına ilişkin nihai karar alma hakkını saklı tutar ve sürekli olarak uygun olmayan videolar gönderen iş ortakları para kazanma özelliğini kaybedebilir.
Teşekkür ederiz,
YouTube Ekibi