cihaz çok temiz Herşeyi ile full verilecektir. cihazın Shutter ı 5590 civarında.
Yanında Vrilecekler.
1-) NİKON D50 BODY
2-) Orjinal TV KABLOSU
3-) 18-55 OBJEKTİF
4-) 70-300 OBJEKTİF
5-) 18-55 için UV FİLTRESİ
6-) 70-300 için Çevre Kapağı
7-) Orjinal şarh cihaz
8-) Orjinal Bataryası
9-) Kutusu Kİtapçıkları Cd si
cİHAZIN fİYATI 800 TL ÜSTÜNE 50 TL VEREBİLİRİM.
YADA ...........................................
lG p920 3d STEROSKOPİC ^d video ve fotoğraf çeken ve gözlüksüz 3d video film vs izlenilebilen bir cihaz + Livewiev Saat
Cihazı herkez biliyor artık 3d fotoğraf ve video cekebilen ayrıca bütün videoları 3d ye çevirebilen ve gözlüksüz seyredilebilen bir cihaz HAYATINIZDAKİ ANLARI 3D ÇEKİN VE PAYLAŞIN. cihaz çok temiz çizik yok garantisi eylülde bitti cihazla birlikte orjinal koruma kabını yani orjinal sert plastik kapağını 1 adette yedek bataryasını vereceğim
HTC NİN 3D EVOSUNDAN ÇOK DAHA İYİ BİR CİHAZ HTC YİDE KULLANDIM AMA 3D Sİ BU KADAR İYİ DEĞİL AYRICA RAM İ DE ÇİFT LANAL DEĞİL BU CİHAZ HEM ÇOK HIZLI HEMDE BÜTÜN VİDEOLARI3D YAPIYOR AMA EVODA BU YOK AYRICA 3D FİLMLER BİLE BUNUN
CİHAZIN YANINDA CİHAZLA BAĞLANTI KURUP facebook bildirimlerinizi twitter bilirimlerinizi gelen aramaları radyonuzu ve mp3 ünüzü kontrol edebilen birde saat hediye ediyorum. msj larınızı bile bu saatten telefonunuzu cebinizden çıkarmadan okuyabilirsiniz
bu 2 cihazada 700 tl istiyorum.
p920 ve livewiev cihazın üstünede 100 tl verebilirim.