• 12-09-2013, 12:41:21
    Arkadaşlar güzel bir projem var.Youtube'da güzel bir kanal açmayı düşünüyorum ben araştırmaları yapacağım ve size aktaracağım sizde karakteri ona göre hareket ettirerek animasyon oluşturacaksınız

Kanaldan gelen geliri paylaşacağız.

Not: Çizgi film falan değil ciddi anlamda araştırma yaptığım bir konu.Bu yüzden bu konuda iyi olduğunu düşünenler pm atarlarsa sevinirim
  • 12-09-2013, 14:48:02
    Yok mu iyi bir modellemeci?
  • 12-09-2013, 14:58:53
    Hocam modellemeci ihtiyacını karşılayabilir misiniz bilmiyorum ama Youtube'den iyi bir gelir elde etmek istiyorsanız böyle birşeyle iyi bir reklam ve özgün anlatım yapmanız gerek. Yani çekilmemiş dersleri çekmeniz vb. Birde biraz anlatım yapmaya başlayın belli bir gelir olunca bu teklifte bulunun bence Hem insanlara belli bir miktar söylerseniz daha iyi olur. Çünkü zaten modelleme yaptırmak pahalı birşey. Youtube kazançlarıyla (başlangıçtaki kazançla) karşılanabileceğini düşünmüyorum.
  • 12-09-2013, 15:14:43
    Eror71 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam modellemeci ihtiyacını karşılayabilir misiniz bilmiyorum ama Youtube'den iyi bir gelir elde etmek istiyorsanız böyle birşeyle iyi bir reklam ve özgün anlatım yapmanız gerek. Yani çekilmemiş dersleri çekmeniz vb. Birde biraz anlatım yapmaya başlayın belli bir gelir olunca bu teklifte bulunun bence Hem insanlara belli bir miktar söylerseniz daha iyi olur. Çünkü zaten modelleme yaptırmak pahalı birşey. Youtube kazançlarıyla (başlangıçtaki kazançla) karşılanabileceğini düşünmüyorum.
    Hocam ben zaten parasıyla hareket yaptırılacaktır demedimProjeme ortak arıyorum zamanla gelir kazanmaya başladığımda karşılığını alacak dedim.

Bu arada ilk değil ama en iyisi olucak.Çünkü normal şartlarda bu araştırmaları zaten kendim için yapıyordum dedim ki bu araştırmalardan bilgilerden başkalarına faydalandırayım hem kazanayım hem onların işine yarasın.

Elimde autodesk mayada hazır çizilmiş bir karakter var(çok iyi bir karakter olmasada) hareket ettirmeye çalışıyorum ediyor fakat aklımdakiler zor fikirler olmasa bile benim gibi daha 2 gündür maya kullanmaya çalışan biri için oldukça zor.

Bu karakteri güzel bir şekilde düzenleyebilirsek(Renk ve ayrıntılar) bu karakteri kullanabiliriz.Birde modellemeci arkadaşın bazı nesneler çizmesi gerekiyor.Ben diyeceğim şu şekilde şöyle hareket etsin şu nesne şöyle olsun sonrasında sony vegasda ufak efektler falan vereceğim videoyu yükleyeceğiz.
  • 16-09-2013, 17:09:24
    Arkadaşlar yok mu iyi bir modellemeci aynı zamanda animasyoncu.Ciddi anlamda tutacağını düşündüğüm bir proje.Gelir kazanmaya başladığımızda hakkınızı vereceğim.