• 13-09-2013, 17:56:49
    Merhaba Arkadaşlar benim 1 yıllık sitem mevcut.
    siteyi açtım ve 6 ıncı ayında çok güzel siteden link aldım faydasını çok gördüm hitlerim çok güzel yerlere vardı.
    oradaki linkin süresi bitti ve 2 ay içinde 2 link daha aldım ardından bana Google'dan mesaj geldi bu olay penguin 2 güncellemesi gelmeden önce olmuştu.
    Ücret karşılığı link aldığınız tespit edilmiştir pagerank bilmemne felan diyordu mesaj tam net bir şekilde hatırlayamıyorum böyle bir uyarıdan bahsetti ve ani düşüş yaşadım siteye hiç bir çalışma yaptırmadım backlink almadım.
    düşüş yaşadıktan bu yana hitlerim hala aynı güncel içerik girmeye devam ediyorum sosyal medyayı kullanıyorum felan hiç kıpırdama yok
    Bu sorunlar karşısında ne yapmam gereklidir?
    Oturup tartışalım arkadaşlar..
    site adresim http://forum.gsmkenti.com

edit

bu arada google'dan gelen mesajı araştırdım buldum

mesaj bana değil link aldığım kişiye gelmiş
    (bu mesajı link aldığım arkadaş yeniden değerlendirme gönderdikten sonra geldi)

link aldığım sitenin link süresi bitince linki yenilemedim süresi bittikten 2.5 ay süre geçmesine rağmen benim sitem hala düşmüş haldeydi ve şuan hala öyle devam ediyor.
    Sizce onun çok düşüş yaşaması benide etkilemiş olabilirmi?

Alıntı
    We've reviewed your site and we still see links to your site that violate our quality guidelines.

Specifically, look for possibly artificial or unnatural links pointing to your site that could be intended to manipulate PageRank. Examples of unnatural linking could include buying links to pass PageRank or participating in link schemes.

We encourage you to make changes to comply with our quality guidelines. Once you've made these changes, pleasesubmit your site for reconsideration in Google's search results.

If you find unnatural links to your site that you are unable to control or remove, please provide the details in your reconsideration request.

If you have additional questions about how to resolve this issue, please see our Webmaster Help Forum for support.

Sincerely,

Google Search Quality Team
  • 13-09-2013, 18:01:27
    Merhabalar,
    https://www.r10.net/sandbox/1122338-m...r-misiniz.html
    konumuzu inceliyebilirsiniz. Detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.
  • 13-09-2013, 21:54:33
    güncel
  • 13-09-2013, 22:18:56
    Üyeliği durduruldu
    Banada aşağıda ki mail'i atmışlar ama o site umrumda değil açıkcası.

Alıntı
    Web Yöneticisi Araçları, hesabınızdaki sitelerle ilgili olarak size aşağıdaki önemli iletileri gönderdi. Sitenizin sağlıklı durumda kalması için bu iletileri düzenli olarak gözden geçirmenizi ve kritik sorunları düzeltmenizi öneriyoruz.

Doğal olmayan gelen bağlantılar

Google sitenize işaret eden doğal olmayan veya yapay bağlantılar kalıbı algıladı. PageRank'i değiştirmek için bağlantı satın almak veya bağlantı düzenlerine katılmak Google'ın Web Yöneticisi Yönergeleri'nin ihlali anlamına gelir.

Sonuç olarak, Google, alan adı kalıbına bir manuel spam işlemi uyguladı. Sitenizde veya bazı bölümlerinde uygulanan başka işlemler de olabilir.

Önerilen işlem

Sitenize işaret eden bağlantıların listesini indirmek için Web Yöneticisi Araçları'nda Sitenize Bağlantılar özelliğini kullanın.
    Sitenize yönelik doğal olmayan bağlantıların kaldırıldığından emin olun.
    Bu değişiklikleri yaptıktan ve sitenize yönelik bağlantıların Google'ın Web Yöneticisi Yönergeleri'ne uyduğuna emin olduktan sonra bir yeniden değerlendirme isteği gönderin. Sitenize yönelik bağlantıları kaldıramıyorsanız lütfen yeniden değerlendirme isteğinizde mümkün olduğunca fazla ayrıntı verin.
    Sitenize uygulanan mevcut manuel işlemlerin güncel listesi için Manuel İşlemler sayfasını ziyaret edin. Herhangi bir manuel işlem listelenmemişse bir yeniden değerlendirme isteğinde bulunmanız gerekmez.
    Sitenizin artık yönergelerimizi ihlal etmediğini belirlersek, manuel işlemi kaldırırız.

Bu sorunun nasıl çözüleceğiyle ilgili sorularınız varsa lütfen Web Yöneticisi Yardım Forumu'nu ziyaret edin.
  • 13-09-2013, 22:28:52
    S3RK4N adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Banada aşağıda ki mail'i atmışlar ama o site umrumda değil açıkcası.
    bende öyle dedim ama son gülen ben oldum.
    sitem alt üst şuan.
  • 13-09-2013, 23:05:53
    Biz ne yapcaz link alma fazla pluslama, imleme vs... nasıl güçlenecek bu içerikler
  • 13-09-2013, 23:39:37
    vallaha ağlanacak hale düştüm ne yapacağımn bilmiyorum..
  • 13-09-2013, 23:47:14
    herkez ayni durumdan müstarip google sanal alemi katletti iki gundur