• 09-09-2013, 00:55:41
    Kurumsal PLUS
    Şampiyonlar Ligi

17 Eylül GALATASARAY - REAL MADRİD

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde grup maçlarına 17 Eylül’deki Real Madrid maçıyla başlıyor.

Galatasaray'ın bu özel gecesinde bulunmak isteyen taraftarlar aynı zamanda Real Madrid'in 100 milyon euro vererek Tottenham'dan aldığı Gareth Bale, Ronaldo ya da genç yetenek İsco gibi yıldızları da çıplak gözle izleme şansını kaçırmak istemiyorsanız kombinemi kiralıyarak bu imkana sahip olabilirsiniz.

Kombine sadece real macı icin kiralıktır.
    Kombine BATI ÜST dedir.
    Fiyat: 450 TL
    İstanbul Avrupa yakası elden teslim mac sonrası kombine geri alınacaktır.

Forumdısı zippomarket @ hotmail.com
  • 09-09-2013, 11:59:46
    Kurumsal PLUS
    Gunceldirr
  • 09-09-2013, 16:03:37
    Zaten kombine 700 Lira hocam ne yaptın sen
  • 09-09-2013, 16:22:58
    Kurumsal PLUS
    nalpagutt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Zaten kombine 700 Lira hocam ne yaptın sen
    Hocam netten bakabılırsın pegasus yanı kale arkası bu fıyata satılıyor. Ben ıse batı üstü bu fıyata veriyorum kombine degeri 2.000 TL dir netten bakabılırsınız

Toplam 12 kategorıde, 6. Kategoridedir
  • 09-09-2013, 16:27:50
    PoyrazHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam netten bakabılırsın pegasus yanı kale arkası bu fıyata satılıyor. Ben ıse batı üstü bu fıyata veriyorum kombine degeri 2.000 TL dir netten bakabılırsınız

Toplam 12 kategorıde, 6. Kategoridedir
    hocam kombine ücretini siz şampiyonlar liginden mi çıkaracaksınız ... ama bu maça biraz fazla Ülker alt bu konuda daha iyi bana göre..
  • 09-09-2013, 16:31:03
    Üyeliği durduruldu
    massax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam kombine ücretini siz şampiyonlar liginden mi çıkaracaksınız ... ama bu maça biraz fazla Ülker alt bu konuda daha iyi bana göre..
    Aynen bende yorum yapacaktım geçen sene Doğu VİP kombinemi 300 liraya verdim ben aynı maç için, arkadaşın konusunu baltalamayım diye yazmadım ama şimdi sizde yazınca kendimi tutamadım.

Kombineyi bedavaya getirmek gibi birşey oluyor bu.
  • 09-09-2013, 16:39:06
    Kurumsal PLUS
    empati adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aynen bende yorum yapacaktım geçen sene Doğu VİP kombinemi 300 liraya verdim ben aynı maç için, arkadaşın konusunu baltalamayım diye yazmadım ama şimdi sizde yazınca kendimi tutamadım.

Kombineyi bedavaya getirmek gibi birşey oluyor bu.
    Hocam sız gecen sene o fiyata vermiş olabılırsınız. Bu senede o fıyata verebılırsınız. Benım ıstedıgım ücret bu, konu sohbet konusu degıl ben bukadarar almıştım yok sukadara almıştım gıbısınden... Istedıgım ücret budur alan alır almayan almaz bu kadar basıt.

Nette bakarsanız pegasus kale arkası 600 TL ye satılıyor.
    Not: Batı üst kombinesi olan barsa 450 TL den alırım kız arkadaşımla giderim.

Tek kombine olduğundan kiralamak ıstedım. Anlayışınız ıcın TSK ederm
  • 09-09-2013, 17:24:52
    Ya kombine fiyatına ucuz pahalı denmez. Gecen şene şampiyonluk maçına 300 TL kiralamıştım. Real Madrid maçına kimi 300 TL ister kimi 1000 TL ister çünkü eğer bilet kalmadıysa ve maça girmek istiyorsa burda işe karaborsa girer. İsteyen istediği fiyata satar, kimse karışamaz.
  • 10-09-2013, 12:26:04
    Kurumsal PLUS
    Kombine hala kiralanmamıstır