• 06-09-2013, 22:24:54
    Merhaba Arkadaşlar bir uçak bileti satış sitesi içindeki
    /ucak-bileti/ankara
    /ucak-bileti/istanbul
    /ucak-bileti/adana

Tarzında uzantılarında yayınlanmak üzere 81 İlimizin 200-300 kelimelik Makalesi Yazdırılacaktır.

Bir uçak bileti satış sitesinde bu tür bir uzantıda
    Başlıca, makale konusu şehrimizin coğrafi konumu, şehrimizin komşu şehirleri, söz konusu şehrimizin doğal ve tarihi güzellikleri, gezip görülmesi gereken yerleri, söz konusu şehrimize uçak bileti almak için izlenmesi gereken yollar vs. sizlerde fikir verebilirsiniz nasıl bir makale olursa site kullanıcıları için yararlı olur fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

Şimdilik 81 Makale Bundan Sonrası için ise
    Ülke Ülke, Ülkelerin Şehirleri derken yaklaşık uzun vade de 2000-3000 makalelik bir iştir. İşler teslim alındıkça hemen arkasından aynı anda yüklü bir şekilde iş verme devam edecektir. İşinde gerçekten uzman, profesyonelce seo uyumlu kullanıcıya yararlı bilgiler sunabilecek makaleler yazabilecek kaliteli arkadaşlar benimle iletişime geçebilirler.

Fiyat tekliflerinizi ve işe gerçekten talipli olan kişilerin 1 adet örnek makale yazarak tarafıma cep telefonu numarasınıda yazarak ulaştırması rica olunur.
    (Piyasanın ortalaması bellidir, lütfen astronomik teklifler göndermeyiniz.)

Not:Makaleler kesinlikle copy past testinden geçirilecektir.

Herkese Hayırlı Günler Diliyorum.
  • 06-09-2013, 22:27:58
    Piyasa fiyatından çalışma isterseniz çok seri bir şekilde sonuca ulaşabiliriz.

Temiz, düzenli ve kaliteli bir çalışma yaparız.

Uçak bileti kelimesinde şu anda 5. sıradaki sitenin tüm makaleleri bize aittir.
  • 07-09-2013, 17:29:16
    Konu günceldir teklifler bekleniyor, teklifinizi gönderirken cep no da yazınız lütfen.
  • 07-09-2013, 17:50:19
    detaylı özel pm gönderildi teşekkürler.
  • 07-09-2013, 18:30:15
    Üyeliği durduruldu
    Sitede makale taban fiyatı belirli.
    Siz hala daha ucuz fiyat teklif ediyorsunuz.
    Sizi kınıyorum.
    Makale yazarı arkadaşlarla beraber hayrımıza bedava yazalım isterseniz, sizde zengin olursunuz belki...
  • 07-09-2013, 18:33:49
    Piyasa altına iş yapmak gibi birşey yok malesef. Alt sınır ortadadır. Bunun altında iş yapanda yaptıranda banlanıyor. Ona göre hareket edin bence.
  • 07-09-2013, 19:02:22
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Piyasa fiyatından pm gönderildi.
  • 07-09-2013, 23:35:17
    Arkadaşlar amacım ölü fiyatlarla iş yaptırmak değildir piyasa fiyatları üzerinden mesela 81 makalede 4 makalede hediye gibi teklifler gelsin amacıyla piyasa fiyatı altı ibaresini kullandım, yanlış anlaşıldıysa kusuruma bakmayınız lütfen. Kimsenin emeğine fiyat biçmedim sadece teklif istedim, teklif gönderen arkadaşlara teşekkürler, numaralarını ve örnek makale gönderen arkadaşlara şuan çok geç olduğu için yarın ulaşacağım, herkese teşekkürler.
  • 07-09-2013, 23:46:34
    belli bir fiyat var tamam ama toplu alımlarda da indirim olacağı kanaatindeyim. ama makale yazan arkadaşlara saygı duyurum emek veriyorlar istedikleri fiyatları vermekte özgürler