• 05-09-2013, 09:53:36
    Merhaba,
    Bununla ilgili siteler var fakat düşüncem farklı.
    Penpal kısaca şu anlama geliyor : Kalem Arkadaşı !
    Dünyanın bir çok yerinden insanların kalem arkadaşı aradığı bir site açmayı düşünüyorum.

İlk kural sitenin reklamsız ve ücretsiz özelliği olması(Bağış kutucuğu eklerim en fazla, belki basit bir premium üyelik[ama çok basitçe ve ucuz])

Ayrıca kuru kuruya chat olmayacak. Gerçekten görsel bir şeyler planlamayı düşünüyorum.

Sizlerin fikirlerini almak istedim, bir "şirket" olarak açmayacağım. Yasal olarak ne gibi önlemler önerirsiniz. Gerçi s*ks arkadaşı veya dating sitesi olmayacak fakat olur olmaz diye önlemler almak gerek. Avukat vs. önerileriniz nelerdir ?

Fikir olarak ilginç neler eklenebilir ? Kodlama bilgim ve yeteneğim üst seviyede, bu yüzden eklenebilecek ilginç şeyler beni zorlamaz.

Şimdiden teşekkürler, fikirleriniz önemli
  • 05-09-2013, 11:41:49
    Hocam güzel bir domain ve reklamla facebook , twitter in yanına gelebilir yeni sistem bence.. param olsa size ortak olurdum ... ama tabii iyi bir altyapı lazım..
  • 05-09-2013, 11:45:35
    ilk defa duyduğum bir şey. penpal yani kalem arkadaşı ne işe yarar? yenilir mi, içilir mi?
    fakat buradan bakılınca güzel bir işe benziyor.
  • 05-09-2013, 12:00:12
    normal arkadaşlık sitesi formatı farklı.

Dil bilgisini geliştirmek isteyenler kullanabilir.

Dertli olanlar bir şeyler paylaşmak isteyenler vs.
  • 05-09-2013, 12:03:08
    Geleceği olur gibi görünüyor, internet sektöründe ne kadar varsan reel hayatta o kadar asosyalleşirsin, asosyalleştikçe sosyal paylaşım ağları büyür ve sende her türlü sosyal paylaşım ağından para kazanırsın , başka bir deyimle ; '' Bu Ne Yaman Çelişki Anne ''
  • 05-09-2013, 12:09:25
    Yasal olarak her forumun uyguladığı prosedürler olur. Onun dışında bu tür bir site temelde bir sohbet sitesinden farksız olur. Siz ne yaparsanız yapın yine de dating gibi amaçlar için kullanılacak.

Aklıma bundan farklı fikirler geldi ama konu dışına çıkar.
  • 05-09-2013, 12:27:09
    insanlar artık yazmaya üşeniyor. bunun en büyük örnekleri "paylaş" yada "retwit" buttonları
  • 05-09-2013, 13:43:32
    Loglama ve ip takip işini çok sıkı yapmanı öneririm. Her mesajın nereden geldiği belli olmalı. Yarın öbür gün savcılık durumu olursa kanıt istediklerinde verebilmelisin.
  • 05-09-2013, 13:46:39
    Üyeliği durduruldu
    Açınca haber ver takılalım