• 05-09-2013, 21:47:26
    Site : cikmisaofsorular.net
    Kuruluş : 2013
    Hizmetler : Aöf soru ve cevapları
    Hakkında : Açıköğretim fakültesinde okuyan adayların sınavlardan daha yüksek ve başarılı bir not alabilmeleri ile çalışma konusunda ve test çözme konusunda uzman eğitim personeli sayesinde çıkabilecek sorular üzerine sınav kağıdı ile aynı boyda olan kitapçık ile sınav stresini yenmenize yardımcı olacak Aöf çıkmış sorular ve cevaplar sayfasından çalışmalarınızı günlük olarak planlı bir şekilde yapabilirsiniz. Hayatımızın önemli yerinde büyük bir önemi olan Aöf bir çok kişinin alttan dersleri nedeniyle çalışmalarda başarısızlığında artmasında yapılan yanlış çalışma yöntemi nedeniyle, öğrencilerin çıkabilecek sorulara nasıl çalışması gerektiği detaylı bilgilere ulaşmanız hedeflenmiştir. Zamanında bende aöf sınav sorularından çok sıkıntı çektim fakat doğru bir şekilde çalışmayı öğrendikten sonra sonunda mezun oldum sizinde sayfaya bakarak bilgi ve detayları ücretsiz bir şekilde görmenizi tavsiye ediyorum.

Kaynak site: http://www.cikmisaofsorular.net
  • 27-09-2013, 16:51:54
    edit
  • 27-09-2013, 16:55:44
    Aöf 2012/2013 te yeni bir sisteme geçti. Ondan öncekilerin hiç bir önemi kalmadı yalnız bilginiz olsun. Tüm kitaplar sorular soru türleri vs değişti yani.