• 04-09-2013, 14:16:35
    Defalarca bu maili gönderiyolar delirdiler mi ne ?

You are not identified correctly with your account to your request. To help you better and for safety, thank you to send your mail from the manager in "contact support."

Through the manager that will allow us to identify you through your NicHandle and thus be sure that we have the right partner and the owner of the services during the exchange.

To do this log in manager: https://www.ovh.com/managerv3
    click on "my products> contact support> contact Sales Support.

I remain at your disposal for any questions you may have.

Orjinal fransızca mail
    Vous n'êtes pas identifiés correctement avec votre compte pour votre demande. Afin de vous aider au mieux et par mesure de sécurité, merci d'envoyer votre mail à partir du manager dans la section "contacter le support".

En passant par le manager cela nous permettra de vous identifier via votre NIChandle et ainsi être certain que nous avons le bon interlocuteur et le propriétaire des services lors de l'échange.

Pour cela connectez vous au manager : https://www.ovh.com/managerv3
    cliquez sur "mes produits > contacter le support > contacter le support commercial.

Je reste à votre disposition pour toutes les questions que vous pourriez avoir.
  • 04-09-2013, 14:29:42
    Peki buna ne demeli?

ear Customer,

Our monitoring system, has just detected a defect on your server
    ns3362353.ovh.net (ns3362353.ovh.net). This defect was noted at 2013-09-04 13:21:35

Our technicians, who work 24 hours a day, have also received this alert. However,
    they may be conducting another intervention and we are unable to give you a precise
    time.

You will be informed at the beginning of the intervention by email.

While waiting for the intervention of our teams, you always have the possibility
    of hardware reboot in the manager.

Sunucu down :/
  • 04-09-2013, 14:55:29
    SunucuservisTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ödeme alamıyor çünkü fatura çıkıyor sizin karttan çekmeye çalışıyor eğer kartta bakiye yoksa 24 saat sizi paypal banlıyor 24 saat işinde terkrar denerseniz süre gene sıfırlanıyor bir 24 saat daha oluyor en son denemenizin üstünden 24 saat geçdik,den sonra ödeme yapabilirsiniz
    ben öyle yaptım 2 sinde fatura çıktı kartta bakiye yok diye 24 saat banladılar sonra bekledim dün akşam saat 20.00 24 saat doldu ve ödeme yapabildim + yeni makinede aldım
    online.net konusunda sıkıntıları olan varsa bana yazabilir elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışırım
    6 ay oldu sanırım aynı online.nette yenimi ödeme alamıyor? Kart limiti 8.000 tl kullanılabilir 7300 tl falan online nettin çekeceği tutar 500 tl civarı.

Yani sorun kartlık değil aynı sorunu yaşayan çok kişi var online.nette ki ben ilk Türkiyeye satış yapmaya başladıklarından beri çalışıyorum online.net le
  • 04-09-2013, 14:55:44
    alsan bir dert almasan bir dert
  • 04-09-2013, 15:21:04
    Üyeliği durduruldu
    Tymsah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    6 ay oldu sanırım aynı online.nette yenimi ödeme alamıyor? Kart limiti 8.000 tl kullanılabilir 7300 tl falan online nettin çekeceği tutar 500 tl civarı.

Yani sorun kartlık değil aynı sorunu yaşayan çok kişi var online.nette ki ben ilk Türkiyeye satış yapmaya başladıklarından beri çalışıyorum online.net le
    şimdi başka bir arkadaşa sorunsuz aldım
  • 04-09-2013, 15:23:33
    SunucuservisTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    şimdi başka bir arkadaşa sorunsuz aldım
    Valla hocam bende forumda ödeme almıyor yazılarını görünce siz beceremiyorsunuzdur diye düşünüyordum ki taki geçen aya kadar.Hala ödemeyi alabilmiş değil.Sunucuları da kapatmıyor hatta yeni faturada çıkartmış onuda alamıyor. Aynı kartın tanımlı olduğu paypal hesabı ile geçen hafta 2 ovh sunucu aldım 1i teslim edildi diğeri bu konudaki gibi
  • 04-09-2013, 15:24:52
    Üyeliği durduruldu
    Tymsah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Valla hocam bende forumda ödeme almıyor yazılarını görünce siz beceremiyorsunuzdur diye düşünüyordum ki taki geçen aya kadar.Hala ödemeyi alabilmiş değil.Sunucuları da kapatmıyor hatta yeni faturada çıkartmış onuda alamıyor. Aynı kartın tanımlı olduğu paypal hesabı ile geçen hafta 2 ovh sunucu aldım 1i teslim edildi diğeri bu konudaki gibi
    valla çok garip ben ticcet açarak sormuşdum terkrar deneyin dediler sonra ödeme yapabildim
  • 04-09-2013, 16:11:59
    Şu an itibarı ile
    Bandwidth / Traffic
    Network Connection: 1Gbps
    Bandwidth type: Included
    BW OVH/OVH: 200 Mbps
    BW OVH/Internet: 200 Mbps
    BW Internet/OVH: 200 Mbps
    Traffic: unlimited
  • 04-09-2013, 17:04:11
    Üyeliği durduruldu
    ulkunet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle