• 31-08-2013, 16:27:36
    gravedigger_yk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    site belli bir hite ulaştımı peki
    sayac konulmadı konulup gün içinde donulecektir.(biraz yoğunumda)
  • 31-08-2013, 16:38:14
    Not;tema themo forest temasidir alan ark. Ayrica temayi the forestten satin almari rica olunur.

yazmissiniz hocam, siz sadece script kismini mi satiyorsunuz yoksa temayla beraber hepsini mi satiyorsunuz? Eger hepsi ise, themeforest temalarini satamazsiniz bilginiz olsun. Yani tema themeforest temasidir, alan arkadas tekrar ordan alsin diye not dusmeniz bir anlam ifade etmiyor, sonucta 1 kez satin almis oldugunuz temayi baskalarina iletiyorsunuz ve bu copyrighta giriyor, bilginiz olsun.

Not Satis baltaliyo falan dusunmeyin, insallah, elhamdulillah vb. kullandiginiz icin bilgilendirmek istedim yanlislik oldugunu, temayi siz kendiniz icin almissiniz, herhangi bir yazilim entegre edip satmaya hakkiniz bulunmamakta, sadece yazilimizi satabilirsiniz.
  • 01-09-2013, 20:15:26
    AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Not;tema themo forest temasidir alan ark. Ayrica temayi the forestten satin almari rica olunur.

yazmissiniz hocam, siz sadece script kismini mi satiyorsunuz yoksa temayla beraber hepsini mi satiyorsunuz? Eger hepsi ise, themeforest temalarini satamazsiniz bilginiz olsun. Yani tema themeforest temasidir, alan arkadas tekrar ordan alsin diye not dusmeniz bir anlam ifade etmiyor, sonucta 1 kez satin almis oldugunuz temayi baskalarina iletiyorsunuz ve bu copyrighta giriyor, bilginiz olsun.

Not Satis baltaliyo falan dusunmeyin, insallah, elhamdulillah vb. kullandiginiz icin bilgilendirmek istedim yanlislik oldugunu, temayi siz kendiniz icin almissiniz, herhangi bir yazilim entegre edip satmaya hakkiniz bulunmamakta, sadece yazilimizi satabilirsiniz.
    Anladım fakat hocam şu bar temaya ulaşmak isteyen 40 takla atar yine ulaşır internette.biz özellikle yazalım dedik yine alınsın adamların emeği yabana gitmesin diye.bu konumdan sonrası müsteriye aittir ister alır ister almaz.
  • 01-09-2013, 20:21:32
    HidrojenWEB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Anladım fakat hocam şu bar temaya ulaşmak isteyen 40 takla atar yine ulaşır internette.biz özellikle yazalım dedik yine alınsın adamların emeği yabana gitmesin diye.bu konumdan sonrası müsteriye aittir ister alır ister almaz.
    Hocam eger guzel bir tasarimla satmak istiyorsan, ucretsiz temalar var, onlarla beraber satarsin. Su yazdiklarinin mantigi yanlis. Yani ben de digitalpointte tema yaptiriyorum ve themeforestta satiyorum arada, uc bes biseyler kazaniyoruz, 1 kez odensin herkes kullansin olmaz.

O zaman birisi senin sitemini alsin, degisik temalara entegre edip satsin, ama desin ki temayi satiyorum ben, apili sistemi yine sahibinden satin alin diye not dussun altina, ne kadar dogru olur?

Konusmalarina baktim, dinine onem veren biri oldugunu gordum, ama bu yazdigin bana cok celiskili geldi, eger bu yazdikalrinla icin hakikaten rahat ise, o zaman diyecek birseyim yok, keza ne yazarsam yazayim fayda etmeyecegi malum.

Iyi calismalar, karar senindir.
  • 01-09-2013, 22:28:30
    AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam eger guzel bir tasarimla satmak istiyorsan, ucretsiz temalar var, onlarla beraber satarsin. Su yazdiklarinin mantigi yanlis. Yani ben de digitalpointte tema yaptiriyorum ve themeforestta satiyorum arada, uc bes biseyler kazaniyoruz, 1 kez odensin herkes kullansin olmaz.

O zaman birisi senin sitemini alsin, degisik temalara entegre edip satsin, ama desin ki temayi satiyorum ben, apili sistemi yine sahibinden satin alin diye not dussun altina, ne kadar dogru olur?

Konusmalarina baktim, dinine onem veren biri oldugunu gordum, ama bu yazdigin bana cok celiskili geldi, eger bu yazdikalrinla icin hakikaten rahat ise, o zaman diyecek birseyim yok, keza ne yazarsam yazayim fayda etmeyecegi malum.

Iyi calismalar, karar senindir.
    hocam haklısınızda şunu soylemek isterim örneğin admin panellerde ark. satın alıyor panelin tasarımını giydiriyor ayrıeten satın almasını dahi belirtmiyor kendi tasarımı gibi hareket ediyor biz en azından ozellikle belirttik birde bu tarafından bakamazmıyız?
  • 01-09-2013, 23:35:54
    Üyeliği durduruldu
    Ben olaya soyle bakiyorum arkadas konuda acikca belirtmis tema olayini. Marez kullanmak istemeyen temanin ucretini verir themeforeste . Kullanmak isteyen zaten kullanir ve yazilimi satiyor ve emeginin karsiligini almak istiyor diye dusunuyorum. Konuda aciklama yapmaniz guzel davranis.

Samsung Galaxy S3 tapatalk 2 ile gonderildi.
    Yazim yanlislari varsa affola.
  • 02-09-2013, 00:34:28
    hocam bot varmı scriptte ?
  • 02-09-2013, 09:37:52
    macrocin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam bot varmı scriptte ?
    Elbette hocam demoyu inceleyebilirsiniz;vidmstar.com

sistem otomatik api botu vardır.siz sadece aranılacak içeriği yazınız o kendi listelesin.
  • 02-09-2013, 16:40:00
    Hocam demodaki siteyle resimlerde verdiginiz 2 sitenin alakasi yok. neden o sitelerin analizleri kullandiniz?
    invidy - videoi . org?