• 27-08-2013, 20:44:12
    Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım için PS3 cafe araştırması yapıyorum içinizde gidenler yada az çok gitmiş olanlar vardır

Şİmdi sorum şu siz olsanız aşağıdakilerden hangi cafeyi seçerdiniz

1. cafe 106-120 inç ekranlara sahip 6 aylık bir cafe yer ibiraz dar
    2. cafe aynı özelliklerde
    3. cafe daha atıl duurmda ve daha az müşterisi olan diğer ikisine göre
    4. cafe 4 Yıldır hizmet veren yerleri Çim halı, tvlerin altında model araba- motosiklet - futbol topu vb. dekoratif oyunlarları olan, bonibon, çikolata, nescafe, sıcak çikolata vb. ikramları olan tvleri 106-120 inç arası olan dekoruda iyi olan bir cafe

not: Bu dört cafe işlek bir yerde ve her biri bir sokak ara ile yani her cafenin bir diğerine uzaklığı 100-120 MT aralıkla..
    4. Cafe arkadaşımın orda şuan Çim halı ve bu dekor ve ikramlar yok ama bunlar olacak planlanan bu Saat fiyatları aynı 3 cafedede eşit fiyatlar..

Lütfen fikrilerinizi ve seçme nedenizizi belirtirseniz yarıdmcı olacaktır bu anket..
  • 28-08-2013, 10:20:56
    Küçük ayrıntılar önemlidir.4.kafe dar değilse 4. kafeyi seçerim.
  • 28-08-2013, 10:23:21
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    hocam zaten kalın yazarak belirtmişsin bende olsam 4. kafeyi seçerdim
  • 28-08-2013, 10:43:00
    hocam bu kadarlık bilgi ile fikir yürütmek zor. Sizin de bilginiz sadece buradakilerden ibaretse kesinlikle bunlara göre karara vermeyin.
    Tabii mevcut bilgilerle tüm diğer şartların eşit olduğu varsayılırsa o zaman 4. seçenek olduğu açıkca görülüyor ama dediğim gibi çok daha fazla bilgi lazım...
  • 28-08-2013, 11:20:06
    ps3 de mekan çok önemlidir hocam, şahsen ben gittiğimde son derece rahat koltuklarda yan tarafdaki adamın salyalarını hissetmeden oynarsam en iyi cafe odur benim için, yani kafamda belirlediğim kriter 1-koltuklar 2-oyun alanı, keyif almaya gidilen bir yerde eziyet çekmeye lüzum yok değilmi

ayrıca şu ikram olayıda kesinlikle olmalı, fakat varsayalım çikolata gofret vs bu tarz şeylerin satışı yapılıyorsa reyonu çok temiz ve düzenli tutulmalı, bunlara çok dikkat eden biriyim açıkçası, karton kolinin içinde satılan bir yerden bişi almam mesela, kriterlerinizi yüksek belirlerseniz o kadar iyi olursunuz.

mesela bir cafede şunu görmüştüm, 4 kişi gittik pes yapacağız , 2 tane basamak şeklinde 2 katlı koltuk kyomuşlar inanılmaz rahat etmiştim, ücreti normale göre biraz daha yüksek ti fakta çok rahat olduğu için memnun etmişti benide,

şu tabloda seçeceğim 4. cafedir,

umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • 28-08-2013, 13:14:52
    tşkler arkadaşlar.. yorumlarınız için.. bir kaç şey dha dekoratif anlamda düşünüyoruz.. bakalım kafamıza yatarsa..
  • 28-08-2013, 13:21:11
    Eğer çok basık değilse ve gelen kitle çoluk cocuk değilse, kafa şişirmiyorsa tabiki 4. cafe. Ama Ortaokul-Lise cocukları gelip de bas bas bağırıp hele bir de küfürlü oyun oynuyolarsa isterse saati 50 kurus olsun içerde de viski ikram etsinler gitmem.
  • 28-08-2013, 14:21:35
    Müşterilerin yaş ortalaması 17 35 arası. Çoluk çocuk gelince içeri alınmıyor ilk okul vs tipler
    Ayrıca alt katinada rc araba yarış pisti kurmayı düşünüyoruz. Benzinli araçlar ile 3. 4 kişi aynı anda yarışabilecek bir pist
  • 28-08-2013, 14:37:09
    Hocam ps işlerinde ps yerine xbox kurmayı hiç düşündünüz mü, fakta xbox ın sadece sensör lü oyunları, yani tutmaz mı sizce ? Mekan son derece elit yapıldığında tutabilecek gibi geliyor bana.