• 28-08-2013, 01:29:04
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Merhaba, arkadaşım kendi kanalı kazansın diye 'hiç kullanmadığım, çerez tutmayan internet explorer'da" kendi kanalını açıp reklamlarına 10 kere falan tıklamış. Mozilla ve chrome'da benim hesaplarımın oturumu açıktı. bana bir zararı olur mu ? acil cevaplarınızı bekliyorum.

not:öğlen tıklamış, olayı yeni öğrendim. neden kazanmadım diye soruyordu. durmadan arayıp başımın etini yiyorlar nereden söyledim şunlara
  • 28-08-2013, 01:32:59
    Hocam bi tavsiye konularla alakası hiç olmayanlara öğretmeyin kendisi arastırsın bulsun
  • 28-08-2013, 01:33:59
    hayır bu saatten sonra söylesen öğrenseler ne olacak tren kaçmış istasyona vardı varacak.
  • 28-08-2013, 01:34:41
    Üyeliği durduruldu
    senin reklamlarına tıklamamışlarsa sorun olacağını sanmıyorum. eğer senin reklamlarına tıklamışlarla adsense-tr@google.com a mail at.
  • 28-08-2013, 01:36:23
    Penguenn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam bi tavsiye konularla alakası hiç olmayanlara öğretmeyin kendisi arastırsın bulsun
    öğretmiyorum artık hocam akıllandım

Cyrax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hayır bu saatten sonra söylesen öğrenseler ne olacak tren kaçmış istasyona vardı varacak.
    haklısınız aslında

yumi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    senin reklamlarına tıklamamışlarsa sorun olacağını sanmıyorum. eğer senin reklamlarına tıklamışlarla adsense-tr@google.com a mail at.
    benim reklamlarım değil kendi reklamlarına. reklamlarına tıkladığı hesaptaki adsense hesabı kendine ait.
  • 28-08-2013, 12:13:06
    Yorum ?