Son katılım tarihi : 30.08.2013 - 23:59
Teslim tarihi : 31.08.2013
Katılmak için bu konuya yorum yazmanız yeterlidir : http://sizofrenateist.com/3-kisiye-k...kitabi-hediye/

Uzmanların Kitap Hakkındaki Görüşleri;
- Bugüne kadar okuduğum SEO hakkındaki yazılmış kitaplar arasında en yalın şekilde SEO kavramını anlatan ve hiçbir başka kaynakta eşine rastlanmayacak ipuçları içeren bu kitabı SEO ile ilgilenen herkesin mutlaka okumasını tavsiye ediyorum. Rahmi Vidinlioğlu
- İçinde Backlink nedir gibi bir soru olsaydı çok bozulurdum açıkcası. Sorularla Seo kitabını herkesin okumasını öneririm. İlk kitaba nazaran daha üst kitleye hitap ediyor. Özenle seçilmiş, herkesin bir gün karşılaşacağı tarzda sorulara verilen samimi ve profesyonel cevaplar var. Umut Yurtseven Kliksa.com Seo & Sem Uzmanı
- Bence bu kitap Seo konusunda Türkiyenin bu gelişime ayak uydurması ve Seo adına eksik bilgilerin yerini doldurması amacıyla yazılmış bir yapıt diyebilirim. Ayrıca hiç bir şekilde kar amacı olmadan amacı sadece insanları seo konusunda bilgilendirme ve doğru yönlendirme amacı ile yapılmış bir iş olduğu için gerçekten takdire şayan bir girişim. Kadir Şağban Khaaos.com
- Sorularla Seo, alanında en iyi Türkçe kaynak diyebilirim. Seo ile ilgili bilgi birikimi olmayan bir bireyin bile alıp okuduğunda bu işin uzmanlarından tek eksiği tecrübe olacaktır. Üstelik Seo uzmanlarının bile harika ipuçları ve teknik bilgilerle uzmanlığını pekiştirebileceğinden şüphem yok. Kaan Gültene sektörümüze böyle bir kaynak sağladığı için teşekkür ederim. Sercan Şanal Seo Uzmanı
- İlk kitabın üzerinden sonra kaç güncelleme gelmesine rağmen halen ilk kitabın %90 olarak şuanki algoritmaya uygun olduğunu düşünüyorum.İlk kitabı 2 güncelleme sonrasında okumuştum bu yüzden ikinci kitabı güncel olarak okuyacağım için daha bi merakla bekliyorum. Recep Yiğit Yüksel Max Kitap
- Kitabı almayan pişman olur. İçeriği muhteşem olmuş güncel ve kaliteli bilgiler mevcut. -Antocio
- Kitapları dün sipariş verdim bu gün elime ulaştı. Sorular bir çok kişinin sorduğu merak ettiği sorulardan seçilmiş ve cevaplar oldukça güzel açıklayıcı ve okuyanın hmm demek böyleymiş dediği türden anlatım içermekte. Ayrıca Uzmanından Seo kitabınıda birlikte aldım henüz inceleme fırsatım olmadı. İncelediğimde yorumumu ekleyeceğim.-gokmavi
- Cuma günü sipariş vermiştim, bugün sabah geçti elime. Kalite kokuyor. Gerçekten işini iyi bilen, özveri ile çalışan prensipli bir ekip. Teşekkür ederim. -massetza