• 27-08-2013, 00:31:02
    Slm Arkadaslar,

Ben Almanyada yasiyorum Faliyetsiz bir sirketim var. Simdi Mantikli bir Proje ariyorum.

Ellimde 3 Yüksek Kalite de Server var Almanya Locasionlu. Bi kac Sayida Domain vs vs.

Fikiri olan veya Ortak bir is yapmak istiyen Arkadaslar araniyor.

Bilgileriniz icin simdiden Tsk.

Syg

Tolga
  • 27-08-2013, 01:08:43
    hocam alakasız olacak ama meraktan soruyorum, faaliyetsiz şirket nasıl oluyor? şirketi kurdunuz, yapacak bir şeyler buluruz mu dediniz yoksa eskiden yaptığınız bir iş vardı da artık onu yapmıyor musunuz?
  • 27-08-2013, 01:37:17
    fatihsarac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam alakasız olacak ama meraktan soruyorum, faaliyetsiz şirket nasıl oluyor? şirketi kurdunuz, yapacak bir şeyler buluruz mu dediniz yoksa eskiden yaptığınız bir iş vardı da artık onu yapmıyor musunuz?
    gittigidiyor gibi siteler üzerine bazi seyler satiyordum. Burda faliyet belgesi yok sirket kuruyorsunuz belirli bi kazancadan sonra. O isden sogudum sirket 2 aydir faliyetsiz duruyor.
    Ne vergi borcu ne de baska yere bagli bir sirket. Online Ticaret vs vs daha da eklenebilir hangi sektöre girmek istedine bagli.

Umarim sorunu cevaplamisimdir.
  • 28-08-2013, 12:51:20
    güncel akadaslar
  • 29-08-2013, 02:40:17
    Merhabalar bende almanya westfalen bölgesinde yaşıyorum . 8 ay önce geldim henüz almanyanın web ağına hakim değilim . Bende buralarda bi iş yapmayı düşünüyorum. Acaba firma rehberi veya e-ticaret yapılabilirmi buralarda ?
  • 29-08-2013, 03:18:29
    E-ticareti ebay üzerinden yapabilirsiniz kendi başınıza e-ticaret sistemi kurup bir yere gelmeniz çok zor bir durum. Almanya da bir çok kişinin geçim kaynağı Çin den malı getirtip ebay üzerinden satmaktır.

Sizin üzerinde çalışmanız gereken şey ne satarsam geri dönüşü iyi olur.
  • 29-08-2013, 14:15:26
    marcareklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar bende almanya westfalen bölgesinde yaşıyorum . 8 ay önce geldim henüz almanyanın web ağına hakim değilim . Bende buralarda bi iş yapmayı düşünüyorum. Acaba firma rehberi veya e-ticaret yapılabilirmi buralarda ?
    Eger E-Ticaret isine girmek istersen sana Tavsiyem, Türkiye´den Kaynak kur. Textil Getir Kendi Shop Systeminden piyasaya sür.

Ama kendin Ital etmedin bir seyin pazarini kurmak cok zor.
    Cin isine gelince ilk senden duyuyorum TRbilisim Almanya da Cin den getirilien bir seyin Ebay´de Pazarlandini Almanya da daha cok Kalite konusuyor fiyat´dan Ziyade.

Cakma Iphone´lar burda tutunamadi 67 Tane ellimde Patladi Cinden gelme. var sen düsün gerisini.

Syg

Tolga
  • 29-08-2013, 14:43:17
    dosya paylaşımı hakkında tecrübeniz var mı?
  • 29-08-2013, 14:56:04
    var . pm ile skype yollarsan görüselim.