Ilk haftayi maglubiyetle kapatan Trabzonspor ile diger Karadeniz ekibi Caykur Rizespor karsilasiyor.
Dostca bir mucadele olacak zaten. Hakeden kazansin (trabzon haketsin :P)
STAT: Avni Aker
SAAT: 20.00
HAKEM: Bülent Yıldırım
YAYIN: Lig TV 2
TRABZONSPOR: Onur, Zeki Yavru, Mustafa, Aykut Demir, Olcan, Soner, Aykut Akgün, Zokora, Volkan, Adrian, Henrique
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Akçay
ÇAYKUR RİZESPOR: Pawelek, Koray, Wiera, Sezer, Ali Adnan, Kıvanç, Sylvestre, Tevfik, Cernat, Sercan, Uche Kalu
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay
Trabzonspor - Caykur Rizespor
33
●1.234
- 26-08-2013, 20:06:02Gecen haftadan alanzinho - adrian degisikligi var. kukesi maci kadrosu ile ayni
Onur, Zeki, Aykut Demir, Mustafa, Olcan, Aykut Akgün, Zokora, Adrian, Soner, Volkan, Henrique
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:06:02 -->-> Daha önceki mesaj 16:53:19 --
dk 2 gol adrian - 26-08-2013, 20:52:07Volkana kufreetti sanirim birisi oda buna alindi cikti. goruntulerde belli zaten o kisi gerekli cezalar verilsin insallah. futbolcularda volkan icin cikar ve alir maci
bi tane densizin ettigi kufurden dolayi belkide cocuk baglarini kescek takimdan. ne dengesiz insanlar var arkadas ben boyle birsey gormedim. - 26-08-2013, 20:53:22alınmasınmı, hakem bile boş ver dedi ama kırıldı adamın duygusu.mre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vay kimi tutsam bilemedim ama tabiki de her zamanki gibi Trabzonspor